Címke: podcast
Hirdetés
Nagy Roland 2023.05.22.

A ralinak szüksége van Győrre, Győrnek szüksége van a ralira

Bognár Gábor – vagy ahogy a ralisok ismerik: Bogesz – egy intézmény a sportágon belül. A rali hőskorában, a hetvenes évek végén, nyolcvanas évek elején ült először versenyautóba, majd bíróként és versenyrendezőként is a legjobbak közé tartozott, tartozik. Ő még tudja, miért a ladások a legnagyobb csibészek, mi is az a „nevelt gumi” és hogy mi fán terem a sufnituning. A Győr+ Média sportos podcastjében, a Spílerben a régi sztorik mellett a városba visszatérő bajnoki futamról, a Győr Rallyról is beszélt.

Nagy Roland 2023.04.05.

Spíler – A vendég: Szabó Krisztián golfozó

Szabó Krisztián amikor csak teheti népszerűsíti is sportágát, és felajánlotta segítségét a kezdőknek, de a Spílerben például a játék szabályait is közérthetően magyarázta el: "Egy verseny golfpálya általában 18 szakaszból áll. Az alapszabály, hogy aki ezt a legkevesebb ütésből teljesíti, nyer, és hogy mindig onnan kell tovább ütni a labdát, ahova esik. Ez így egyszerűnek tűnik, eredményeket elérni viszont annál nehezebb."

Nagy Roland 2023.04.05.

A Spíler ma esti vendége: Szabó Krisztián golfozó

Néhány éve kezdte, és mára az egyik legjobb magyar amatőr golfozóvá vált Szabó Krisztián. A győri startup-rendezvények elindítója amerikai útja során ismerkedett meg a sportággal. A Győr+ Média sportos podcastjának új adása ma este 19.25-től a Győr+ TV műsorán!

Nagy Roland 2023.03.22.

Köteles László, az ETO sportigazgatója a Spílerben

A Spíler ötödik adásának vendége Köteles László az ETO FC Győr új sportigazgatója volt. Az egykori kiváló kapus mesélt profi pályafutásáról, a belga KRC Genknél töltött kilenc évről, a Bajnokok Ligájáról, és arról is, hogy mennyire jött szembe a valóság, amikor a magyar csatárok helyett edzéseken Kevin De Bruyne lőtt neki kapura.

Nagy Roland 2023.03.22.

A Spíler ötödik adásának vendége: Köteles László

Az ETO FC Győr új sportigazgatója, az egykori kiváló kapus a Győr+ Média podcastjében mesél profi pályafutásáról, a belga KRC Genknél töltött kilenc évről, a Bajnokok Ligájáról, és arról is, hogy mennyire jött szembe a valóság, amikor a magyar csatárok helyett edzéseken Kevin De Bruyne lőtt neki kapura. Bemutató ma este a Győr+ TV-n 19.25-től!

Nagy Roland 2023.03.15.

Sebestyén Dalma szeretné, ha szülei is látnák őt úszni Párizsban

Sebestyén Dalma jövőre, a párizsi ötkarikás játékok idején lesz 27 éves, és ha minden az elképzelései szerint alakul, akkor már a harmadik olimpiáján állhat rajtkőre. A győri úszó pályafutásában volt olyan mélypont, amikor a visszavonuláson gondolkodott, de jórészt sikereket élt át. Az utóbbi időben a remek eredmények mellett újra élvezi az úszást. Dalma a pályafutásáról beszélt a Győr+ Média Spíler című sportos podcastjében.

Nagy Roland 2023.03.12.

Priskin Tamás keretbe foglalná pályafutását

Priskin Tamás nem volt még 17 éves, amikor az ETO színeiben bemutatkozott az NB I.-ben, majd fiatalon Angliába igazolt, ahol a világ egyik legjobb bajnokságában játszott, de megfordult Oroszországban, Izraelben és Szlovákiában is. A válogatottbeli karrierjét 63 mérkőzéssel záró labdarúgó most ismét az ETO futballistája, a zöld-fehéreknél szeretné befejezni hosszú és eredményes pályafutását.

Győr+ 2023.02.22.

Nagy Ákossal debütált a Spíler

Podcast jellegű beszélgetések, izgalmas sportolók, különleges történetek. Szerdán elstartolt a Győr+ Média új műsora, melyben a műsorvezető Nagy Roland vendége Nagy Ákos volt, egykori súlyemelő junior világbajnok, a Győr ETO Hockey Club ügyvezetője, aki nem mellesleg Arnold Schwarzenegger haverja is egyben.

Hirdetés