Címke: podcast
Hirdetés
Győr+ 2022.11.11.

A távközlés evolúciójáról beszélt dr. Vári Péter

Itt az Alumni Talk podcast legújabb epizódja, amelyből kiderül, igaz-e, hogy egy fűszállal is lehet rádióadást befogni, működnek-e még a telefonfülkék, és vajon mi lehet a következő lépcsőfok a távközlés evolúciójában. Mindezekről dr. Vári Péter Széchenyi alumnival, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság műszaki főigazgató-helyettesével beszélgettünk.

Győr+ 2022.10.07.

Egyetem alakú szív

A Széchenyi István Egyetem alumni podcastja a második évad első epizódjával jelentkezik, melynek vendége Némethné Farkas Kata, a Felnőttképzési Központ vezetője. Az érzelmek hullámhosszán indul újra az Alumni Talk podcast, megható visszaemlékezésekkel és az égig érő ezüstfenyő történetével. Hallgassa meg Ön is!

Győr+ 2022.08.11.

A Művészeti Kar a SZE erős szárnyú madara

Mint egy erős szárnyú madár, úgy teremt egyensúlyt a Művészeti Kar a műszaki tudományok terén élen járó Széchenyi István Egyetemen. Az Alumni Talk podcast legújabb adásában szó volt a győri zenei képzés történetéről, a kar törekvéseiről és újdonságairól, a vendégek dr. Ruppert István Liszt Ferenc-díjas orgonaművész és a Széchenyi alumna Tóth Anita trombitaművész voltak.

Győr+ 2022.05.12.

Új utakon jár az egyetem a mérnökképzésben

Megjelent az Alumni Talk podcast legfrissebb adása, amelyben a műszaki tudományok területén élen járó Széchenyi István Egyetem modern tehetséggondozási módszereiről beszélgetünk.

Győr+ 2022.04.17.

Innováció és a szállodaipar kihívásai az Alumni Talk podcastban

Az Alumni Talk podcast legújabb epizódjában a Széchenyi István Egyetem innovációösztönző tevékenységéről, startup programjairól, a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Karról, illetve képzései kapcsán a turizmus és a szállodaipar aktuális kihívásairól hallhatunk. A meghívott vendégek: Vlasits Gergely szállodaigazgató és dr. Dőry Tibor tanszékvezető egyetemi docens.

Győr+ 2022.02.28.

Izgalmas beszélgetések a több mint 200 éves óvári gazdászképzésről

Új csatornán hallható az Alumni Talk, a Széchenyi István Egyetem első podcastja. A mosonmagyaróvári Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karról szóló hatodik epizód a bárki számára ingyenesen elérhető Spotify felületére került fel, ahol természetesen visszahallgathatók az előző részek is.

Győr+ 2021.11.30.

Új epizóddal jelentkezik az Alumni Talk podcast

Már meghallgatható az Alumni Talk podcast harmadik epizódja, amelynek vendége ebben a hónapban Kokas Éva, a győri Generációk Művelődési Ház igazgatónője, és Kövecsesné dr. Gősi Viktória, a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kar oktatási dékánhelyettese. A műsorban a Széchenyi-egyetem negyed évszázados karáról beszélgettek.

Győr+ 2021.10.26.

Alumni Talk podcast: Itt a második epizód

Az Alumni Talk podcast második epizódjának vendégei dr. Galli Csaba, a Széchenyi István Egyetem népszerű oktatója és Pup Dániel, a Járműipari Kutatóközpont kutatómérnöke a Széchenyi István Egyetem és jogelőd intézményeinek emblematikus szakjáról, a gépészmérnökiről nosztalgiáznak.

Hirdetés