Címke: podcast
Hirdetés
Nagy Roland 2024.06.12.

Spíler – a vendég Faltusz Dávid raliversenyző

Tizenhat éves, még jogosítványa sincs, közúti forgalomban nem vezethet, de raliban már szép sikereket ért el. Családneve ebben a sportágban jól ismert, hiszen édesapja Faltusz Péter magyar bajnoki címet is szerzett korábban, most tapasztalatait, tudását továbbadva fia, Dávid útját egyengeti.

Nagy Roland 2024.06.05.

Spíler – A vendég Debreceni Nóra, vízilabdabíró

Legsikeresebb olimpiai csapatsportágunkat, a vízilabdát nem csak a férfi és a női válogatottunk, hanem két játékvezető is képviseli a nyári ötkarikás játékokon Párizsban. Debreceni Nóra lett az első női bíró, akit Magyarországról kiválasztottak az olimpiai tornára.

Nagy Roland 2024.05.22.

Spíler – a vendég Gyömörei Tamás

A győri sportéletben mindig is meghatározó szerepet töltött be a Széchenyi István Egyetem, nem csak a képzések terén, hanem azzal is, hogy a hallgatók megfelelő körülmények között sportolhattak. Az utóbbi időben egyre több profi klubbal is szorosabbra fűzte az együttműködést az intézmény, ezeknek az egyesületeknek a nevében az "UNI" jelző utal erre a kapcsolatra.

Győr+ 2024.05.22.

Spíler premier szerdán 21:25-kor!

A Győr+ Média sportos podcastjének vendége dr. Gyömörei Tamás egyetemi docens, a Széchenyi Egyetem Sport- és Rekreációs Központjának vezetője lesz.

Győr+ 2024.05.08.

Bencze József lesz a Spíler ma esti vendége!

A kiváló szakember tíz év után vezette vissza az első osztályba Győr férfikézilabda csapatát. A bravúros szezonról és a folytatásról is kérdezi a Spíler ma esti adásában Nagy Roland kollégánk. Kezdés 19 órakor a Győr+ Rádióban, majd 21.25-kor a Győr+ TV-ben, és itt, online is!

Nagy Roland 2024.04.24.

A curlingről mesél Farkas Dániel, a Spíler vendége

Farkas Dánielt ismerhetjük a színházi világból, és a televízióból is, hiszen sokáig szereplője volt a kilencvenes években nagyon népszerű Kölyökidő című ifjúsági műsornak. Később távolabb került az előadóművészek világától, ám szép sikereket ért el az üzleti életben, és egy a magyarok számára sokáig ismeretlen sportágban a curlingben.

Hirdetés