Címke: patent
Hirdetés
Pulai Sarolta 2023.09.26.

Jó hangulatban zajlott a VIP lövészet

Lövésektől volt hangos még péntek délután a Magyalosi lőtér. Idén is megrendezték Ravazdon az immár hagyománnyá vált Patent VIP lövészetet.

Ficsór Dávid 2023.04.13.

Kocsis Róbert: Én egy kitüntetésre vágytam, erre…

Pro Urbe Győr díjat vehetett át a március 15-i díszközgyűlésen a Patent Csoport vezérigazgatója. Kocsis Róbert a vagyonvédelem és a biztonságtechnika területén végzett több évtizedes kimagasló munkája, valamint elkötelezett lokálpatriótaként végzett, jelentős mecénási tevékenysége elismeréseként kapta meg a kitüntető címet.

Győr+ 2023.04.12.

Visszaadna valamit Győrnek a Patent-vezér

„Szeretnék valamit visszaadni ennek a városnak, ennek a közösségnek” - mondta a Konkrétban Győr egyik legújabb Pro Urbe díjasa. Kocsis Róberttel, a Patent Csoport vezérigazgatójával folytatódott sorozatunk, melyben a március 15-i díszközgyűlésen kitüntetett győriekkel beszélgetünk.

Győr+ 2022.02.09.

Légy Te a 2022. letöltő és nyerj laptopot!

A Patent Cégcsoport mindig élen járt a vagyonvédelmi fejlesztésekben. Nem véletlen, hogy Magyarországon a legkomplexebb, legsokoldalúbb telefonon és PC-n is jól működő ügyfélkiszolgáló applikációt is a Patent fejlesztette ki. Ezzel az applikációval, megelőzve a konkurenciát, a cégcsoport már a jövő biztonságának minőségét kínálja ügyfeleinek.

Földvári Gabriella 2020.10.15.

Liget született a Nádor téren

Magyarország egyik legnagyobb, kizárólag magyar tulajdonban lévő vagyonvédelmi vállalkozása idén ünnepli 30. születésnapját. A Patent Cégcsoport a jubileum alkalmából nagyszabású ünnepség helyett, 30 fát ültetett el Győrben, a Nádor téren csütörtökön.

Hirdetés