Címke: pannon-víz
Hirdetés
Győr+ 2024.07.17.

Forgalomkorlátozás lesz a Szent Imre úton

A Pannon-Víz Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy a társaság csatorna javítási munkákat végez 07.18-án (csütörtökön) Győrben, a Szent Imre út Szauter Ferenc u. – vasúti átjáró közötti szakaszán.

Győr+ 2024.07.16.

Csőtörés az Árpád úton!

A Pannon-Víz Zrt. tájékoztatja a felhasználókat, hogy csőtörés történt Győrben, az Árpád út 26. szám előtt az ivóvízvezetéken. A társaság munkatársai a hiba mielőbbi elhárításán dolgoznak.

Pannon Víz Zrt./Borsi Viktória 2024.07.14.

Számlafizetés gyorsan, egyszerűen és biztonságosan!

A nyári szabadságolások és leállások közepette a pihenésé a főszerep, így nem szívesen töltjük szabadidőnket hosszas sorban állásal, amelyet a szünidőt töltő gyermekek sem igazán kedvelnek. Minderre megoldást nyújt az e-számla szolgáltatás! Elintézheti számlabefizetéseit egyszerűen és kényelmesen, akár nyaralás alatt a víz partjáról is!

HAK 2024.07.11.

Hűsítsük magunkat a párakapuk alatt!

A napok óta tartó rekkenő hőség egyre nehezebben viselhető, még azoknak is, akik imádják a nyarat és a napsütést. A Pannon-Víz Zrt. több párakaput is kihelyezett, így javasoljuk, aki teheti, frissítse fel magát egy kicsit alattuk.

Szerző és fotó: Győr+ 2024.07.10.

Megkezdődtek a munkák és vele a forgalomkorlátozás! Mutatjuk hol!

Szennyvízvezeték rekonstrukciós munkák kezdődtek július 10-én, szerdán a Kálóczy tér északi oldalán. A Pannon-Víz Zrt. kéri a Révfaluban közlekedők türelmét, különösen a reggeli és a délutáni órákban, amikor egyébként is nagy forgalmat bonyolít az érintett terület.

Hirdetés