Hirdetés
Címke: pannon-víz
Hirdetés
Győr+ 2022.06.28.

Csőtörés történt a Nagy Imre úton

Csőtörés történt Győrben a Nagy Imre úton az ivóvíz gerincvezetékén, a Szigethy Attila úti lámpás csomópont közelében. A hibaelhárítás miatt az útpálya egy része lezárásra került.

Pannon-Víz Zrt. 2022.06.26.

Mire érdemes odafigyelni a nyári hőségben?

A nyár beköszöntével egyre feljebb kúszik a higany a hőmérőn, aminek persze sokan örülünk, de a tartós meleg, a perzselő napsütés nem kedvez az élő szervezetnek.

Győr+ 2022.06.13.

Felüdülés a nyári napokon: a kerti medence

Egy forró nyári napon bizony nehéz elképzelni nagyobb felüdülést annál, mint egy hűsítő csobbanás a kerti medencében. A Pannon-Víz Zrt. ugyanakkor szeretné néhány dologra felhívni ezzel kapcsolatban a figyelmet.

Zombai-Kovács Ákos 2022.06.02.

Fejlődő közműhálózat Sáráson

Tovább fejlődik a Pannon-Víz által üzemeltetett területek közműhálózata, a térség növekedése újabb helyeken teszi szükségessé a szolgáltatások biztosítását. Ezúttal a sáráson készült el a csatornahálózat második üteme, ami 7 utca szennyvízellátását biztosítja.

Pannon-Víz Zrt. 2022.05.29.

Váltson e-számlára!

Már nem kell hosszasan sorban állnia a postán, egyszerűen és kényelmesen intézheti számlabefizetéseit bárhol, bármikor!

Győr+ 2022.05.29.

Gyereknapon nyit a „vizes” játszótér

A gyereknapon, május 29-én, vasárnap újra megnyílik Győrben, a Bisinger sétányon a „vizes” játszótér, melyet a város önkormányzatának jóvoltából először 2013-ban használhattak a gyerekek.

Győr+ 2022.05.25.

Csatornajavítási munkák Győrben a Révai utcában

Csatorna leszakadás miatt május 25-én (szerdán) csatorna javítási munkákat végez a Pannon-Víz Győrben a Révai utcában, a Jókai úti körforgalom és a vasútállomás főbejárata közötti szakaszon.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat