Hirdetés
Címke: pannon-víz
Hirdetés
Pannon-Víz 2020.10.22.

Nem lesz víz Szabadhegyen

Az érintett területeken érdemes lesz félretenni csütörtök délelőttre fogyasztásuknak megfelelő mennyiségű vizet, de ivóvizes tartálykocsiból is juthatnak vízhez.

Némedi-Tóth Zsófia 2020.10.21.

Nem lesz víz szerda délelőtt Szabadhegyen

Győr-Szabadhegyem szerda délelőtt érdemes lesz vizet félretenni, ugyanis kilenctől tizenkettőig ivóvizes tartálykocsiból juthatnak csak vízhez.

Garamvölgyi Imre 2020.09.19.

Nem keres csontvázakat az új vezérigazgató 

Tőke László nyugállományba vonulása után, szeptember elsejétől Rácz Attila István irányítja a Pannon-Víz Zrt.-t. A vízügyi szakember legutóbb tanácsadóként dolgozott, és mint mondja, jobban szeret a ,,frontvonalban” tevékenykedni, mint az elméleti munkával foglalkozni. Amikor pedig elvállalta a Pannon-Víz vezetését, tudta, mire vállalkozik.  

Zombai-Kovács Ákos 2020.09.10.

„Közös dolgunk, hogy lefolyjon a víz!”

Közös dolgunk az, hogy a korábban nem tapasztalt nagy intenzitású esők után is lefolyjon a víz a csatornahálózatba. Ezt mondta Híradónknak a Pannon-Víz új vezére. Rácz Attila István nem problémaként, hanem feladatként tekint a közelmúlt győri történéseire.

Győr+ 2020.09.06.

Csapvizet a kulacsokba!

Egyre népszerűbb a vízivás az óvodás, iskolás gyermekek körében: majdnem minden kisdiáknak van saját kulacsa, ebben hozzák az innivalót otthonról. És milyen jól teszik! Ahhoz, hogy az iskolában megfelelően koncentrálni tudjanak, és ne gyengüljön a teljesítő képességük, elegendő folyadékot kell fogyasztaniuk. Ehhez kitűnő, egészséges és környezetbarát választás a csapvíz.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat