Címke: munkahely
Hirdetés
Arrabona Állásbörze 2023.09.06.

Felkészülés az állásinterjúra

A jól megírt önéletrajzodnak, szakmai tapasztalatodnak köszönhetően túljutottál az első válogatási fordulón, következik az interjú. Összeszedtünk pár tipikus témakört, amit majdnem minden alkalommal feltesznek a HR szakemberek.

Győr+ 2023.08.25.

Orbán: 2024 a gazdaság újraindításának az éve lesz!

Az infláció letöréséről, munkahelyvédelemről és a bérek emeléséről is szólt Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth Rádió műsorában. A miniszterelnök úgy fogalmazott: 2024 a gazdaság újraindításának az éve lesz.

Pannon-Víz 2023.08.12.

Dolgozzon a környezettudatosság jegyében

A Pannon-Víz Zrt. munkatársai minden nap azért dolgoznak, hogy a felhasználók számára tiszta, egészséges, biztonságosan fogyasztható ivóvizet biztosítsanak, valamint gondoskodjanak a szennyvíz elvezetéséről és tisztításáról.

MTI 2023.06.06.

Háromszáz új munkahely jön létre Győrben

A Dana amerikai gépjárműalkatrész-gyártó körülbelül 36 milliárd forint értékű beruházása nyomán 300 új munkahely jön létre Győrben - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden.

Fotó és szöveg: Győr+ Média 2023.06.01.

Meg kell őrizni a munkahelyeket

Kara Ákos, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője szintén fórumot rendezett szerda este.

Mireider Máté 2023.05.20.

Kiemelkedően családbarát munkahely lett a győri cég

A száz munkavállaló alatti kategóriában díjazták a győri Solar 360 Áramtermelő Kft.-t a Családbarát Gálán, a cég Kiemelkedően Családbarát munkahely díjat kapott. Az elismerés mutatja: a munkavállalók elégedettsége legalább olyan fontos, mint a szakmai vagy pénzügyi sikerek.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.04.14.

Egyre nagyobb kihívás megfelelő munkaerőt találni

A munkaadóknak egyre nagyobb kihívást jelent megfelelő munkaerőt találni, ezért komoly segítség a cégek, de a munkát keresőknek is egy-egy állás- vagy karrierbörze. Pénteken az ETO Park Hotelben rendezték meg az Arrabona Állásbörzét, ahol ezúttal 39 vállalkozás mutatkozott be és kínált munkalehetőségeket az érdeklődőknek. A kiállítók többsége visszajáró vendég a rendezvényen, de volt olyan cég is, aki most először próbált új munkatársakat találni. Az Arrabona Állásbörzén az elmúlt 4 évben a cégek több mint 6000 aktív álláskeresővel találkoztak személyesen.

Győr+Média 2023.03.29.

Tippek az ideális munkahely megtalálásához

Belegondoltál már, hogy nappalaink legnagyobb részét a munkahelyünkön töltjük? Többet vagyunk ott, mint férjünkkel, feleségünkkel, barátokkal és ismerősökkel. Csak néha fordul elő, hogy valaki pár beszélgetés alapján köt házasságot, vagy egy életre szóló barátságot. Mégis ez a helyzet alakul ki akkor, amikor munkahelyünkről kell döntenünk. Hosszú távon szeretnénk jó állást találni egy interjú alapján. Ezért szeretnénk segítséget adni ahhoz, hogy a munkahely kiválasztásában a lehető legjobb döntést hozzuk.

Győr+ 2023.02.16.

Audi Hungaria: 30 év sikertörténet

Az Audi Hungaria idén ünnepli fennállásának 30 éves jubileumát és igazi sikertörténetre tekinthet vissza. A győri vállalat az évtizedek alatt a világ legnagyobb motorgyárává fejlődött, míg járműgyárában Magyarországon elsőként készített prémium kategóriás gépkocsikat. Műszaki Fejlesztő Központja az Audi és a Volkswagen Konszern számára végez termékfejlesztést. A vállalat a termelő tevékenységeken túlmenően munkatársai magas szintű kompetenciáira építve nyújt sokrétű szolgáltatást az Audi és a Volkswagen Konszern számára. A vállalat alapítása óta összesen közel 12 milliárd euró összértékű beruházást hajtott végre, melynek eredményeként az Audi Hungaria a magyar ipar egyik legnagyobb beruházója. Az Audi Hungaria csaknem 12 000 szakembernek biztosít munkahelyet, szolgáltatói és beszállítói révén további mintegy 50 000 ember megélhetését biztosítja. A vállalat az ország egyik legnagyobb vállalata és legvonzóbb munkahelye.

Hirdetés