Címke: mozi
Hirdetés
MTI 2023.02.15.

Meghalt Raquel Welch amerikai színésznő

Elhunyt Raquel Welch; a 82 éves, Golden Globe-díjas amerikai filmszínésznő, a hatvanas-hetvenes évek egyik legnagyobb szex-szimbóluma szerdán rövid betegséget követően halt meg - közölte menedzsere.

MTI 2023.01.20.

30 éve halt meg a legendás színésznő

Harminc éve, 1993. január 20-án halt meg Audrey Hepburn Oscar-díjas színésznő, az elegancia megtestesítője, aki filmes pályafutása mellett humanitárius tevékenységével is maradandót alkotott, és azon kevesek egyike, akik megkapták az Oscar-, a Golden Globe-, a Tony-, az Emmy- és a Grammy-díjat is. Az MTVA Sajtóarchívumának portréja:

hirdetés
Győr+ 2022.09.15.

Vetítő – közösségépítő filmes klub

2022. szeptember 20-án (kedden) 17 órakor a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Kisfaludy Károly Könyvtár 2. emeleti rendezvénytermében (Győr, Baross Gábor út 4.) Vetítő címmel filmvetítést tartunk.

P. Csapucha Adrienn 2022.09.10.

Kövesi Zsombor: Ha kell, akkor itt vagyok!

Feltámadt a magyar közönségfilm gyártás – vallják kritikusok a hetekkel ezelőtt debütált Együtt kezdtük című produkció kapcsán, melyben az egyik főszereplőt a győri születésű Kövesi Zsombor alakítja. A filmvásznon is ösztönösen őszinte tehetséget kérdeztük múltról, jelenről, s jövőről.

Győr+ 2022.07.15.

Mozizz Börcsön!

Ingyenes filmvetítésre várják az érdeklődőket a Börcsi Sportpályára. Ne hagyd otthon a takaródat, mozizz a csillagok alatt!

Győr+ 2022.06.08.

Szabadtéri, közösségi mozi Győrben

Ki ne szeretne mozizni? A nyári estéken különleges élmény a csillagok alatt nézni a nagy filmklasszikusokat, ebben szeretne segíteni a következő hónapokban a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér. „A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában” című projekt keretében, szabadtéri közösségi mozivetítéseket szervezett az intézmény Győr város 6 célterületén júniustól augusztusig, havonta öt alkalommal. Az akció célja a közösségi lét a kapcsolatok fejlesztése az ingyenes, szabadtéri együtt-mozizás élményén keresztül.

MTI 2022.03.28.

Sipos Zsuzsanna Oscar-díjas

Sipos Zsuzsanna, a Dűne díszletberendezője elnyerte az Oscar-díjat a legjobb produkciós tervezés kategóriában Patrice Vermette látványtervezővel együtt a helyi idő szerint vasárnap este Los Angelesben megrendezett 94. Oscar-díjátadó ceremónián.

Földvári Gabriella 2022.02.28.

Rómer Ház Pilvax

Március 15-től március 27-ig egy kis időutazáson vehet részt az, aki belép a Rómer Házba.

Hirdetés