Hirdetés
Címke: mozi
Hirdetés
Győr+ 2022.06.08.

Szabadtéri, közösségi mozi Győrben

Ki ne szeretne mozizni? A nyári estéken különleges élmény a csillagok alatt nézni a nagy filmklasszikusokat, ebben szeretne segíteni a következő hónapokban a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér. „A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában” című projekt keretében, szabadtéri közösségi mozivetítéseket szervezett az intézmény Győr város 6 célterületén júniustól augusztusig, havonta öt alkalommal. Az akció célja a közösségi lét a kapcsolatok fejlesztése az ingyenes, szabadtéri együtt-mozizás élményén keresztül.

MTI 2022.03.28.

Sipos Zsuzsanna Oscar-díjas

Sipos Zsuzsanna, a Dűne díszletberendezője elnyerte az Oscar-díjat a legjobb produkciós tervezés kategóriában Patrice Vermette látványtervezővel együtt a helyi idő szerint vasárnap este Los Angelesben megrendezett 94. Oscar-díjátadó ceremónián.

Földvári Gabriella 2022.02.28.

Rómer Ház Pilvax

Március 15-től március 27-ig egy kis időutazáson vehet részt az, aki belép a Rómer Házba.

Szigeti Sándor 2022.01.25.

A világ legjobb dokumentumfilmjei érkeznek Győrbe

A főváros mellett további tíz vidéki helyszínen láthatók a 8. Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál (BIDF) legkiválóbb alkotásai. Győrben a teljes versenyprogramból hat kiemelkedő dokumentumfilmet tűznek műsorra január 28-30. között. Sós Ágnes Balázs Béla-díjas filmrendezőt, a fesztivál alapító-igazgatóját egyebek között arról kérdeztük, milyen kuriózumokkal szolgál az idei év.

Győr+ 2021.11.03.

Magyar díjazottak a Boszporusz Filmfesztiválon

Rainer-Micsinyei Nórát A legjobb dolgokon bőgni kell, Dietz Gusztávot pedig a Külön falka című mozifilmben nyújtott alakításáért díjazták az isztambuli Boszporusz Filmfesztiválon.

MTI 2021.09.26.

Két magyar filmet is díjaztak a pármai nemzetközi filmfesztiválon

Bergendy Péter Post Mortem című alkotása a legjobb film díját, Krasznahorkai Balázs Hasadék című filmje a legjobb forgatókönyvnek járó elismerést kapta a hétvégén a pármai nemzetközi filmfesztiválon - tájékoztatta a Nemzeti Filmintézet (NFI) vasárnap az MTI-t.

Németh Boglárka 2021.08.25.

Filmet készített a 30 éves focicsapat

30 éves az FC Senninger kispályás futballcsapat. Ez alkalomból dokumentumfilmet készítettek, amelyet a Richter teremben közel 500 győri ingyenesen tekinthet meg szeptember 4-én, szombaton, délután 5 órakor.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat