Címke: mobiltelefon
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.05.22.

Segítsen, ne videózzon!

A közlekedési balesetek sajnos az életünk részei, mindannyian lehetünk részesei és szemtanúi is. Ha utóbbiak vagyunk, szerencsésebb; viszont napjainkban egy új jelenséggel, a balesetek fotózásával, videózásával egyre többet találkozunk. Ez a viselkedés több kérdést is felvet, amelyekről Varga Richárd rendőr alezredessel, a vármegyei közlekedésrendészeti osztály alosztályvezetőjével beszélgettünk.

Győr+ 2023.05.19.

Pink és Szóda: netezni csak okosan!

Komolyabb témával érkezik a Pink és Szóda pénteken a Győr+ TV-n 19:25-től. Közeledik ugyanis a nyári szünet, ilyenkor pedig különösen figyelnünk kell gyermekeinkre. De nem csak rájuk, hiszen nekünk felnőtteknek is tudatosan kell használnunk a digitális világ nyújtotta lehetőségeket.

MTI 2023.03.01.

Havonta 247 percet beszélünk átlagosan a mobilunkon

A magyarok átlagosan havonta 247 percet beszélnek mobiltelefonon, ami a jövőben várhatóan tovább emelkedik - derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatásából.

J. Kovács Andrea 2022.08.02.

Digi szótár az online világhoz

A digitális generáció világában végez kutatásokat az Alfa Generáció Labor. Az ELTE Etológia Tanszéke által működtetett csoport azt vizsgálja, hogyan alakítja a digitalizáció a 2010 után született gyerekek, tehát az alfa generáció életét.

MTI 2022.07.19.

Sok régi mobilt őrizgetnek otthon a magyarok

Sok régi mobilt őrizgetnek otthon a magyarok: 63 százalékuk tárol otthon használaton kívüli mobiltelefont, ráadásul az esetek többségében több, 10-15 évesnél is régebbi készülék hever a fiókban - derült ki a Yettel legújabb országos, reprezentatív kutatásából.

MTI 2022.05.06.

Átalakul az okostelefonok ipara és piaca

Átalakítja az okostelefonok iparát és piacát az, hogy egyre hosszabb lesz a készülékek élettartama - állapítja meg elemzésében a Deloitte Global.

Hirdetés