Címke: mobiltelefon
Hirdetés
Győr+ 2023.09.27.

Ne mobilozzon vezetés közben!

A sávban csalinkázó, a forgalom ritmusától eltérően, fura vigyázatlansággal haladó járművek, a dugóban a másiktól 2-3 autónyi követési távolságot tartó vezetők ma már megszokott jelenségek az útjainkon: és mindenki sejti, az így viselkedő autós éppen mobilozik. Pedig nagyon nem kellene...

Havassy Anna Katalin 2023.05.22.

Segítsen, ne videózzon!

A közlekedési balesetek sajnos az életünk részei, mindannyian lehetünk részesei és szemtanúi is. Ha utóbbiak vagyunk, szerencsésebb; viszont napjainkban egy új jelenséggel, a balesetek fotózásával, videózásával egyre többet találkozunk. Ez a viselkedés több kérdést is felvet, amelyekről Varga Richárd rendőr alezredessel, a vármegyei közlekedésrendészeti osztály alosztályvezetőjével beszélgettünk.

Győr+ 2023.05.19.

Pink és Szóda: netezni csak okosan!

Komolyabb témával érkezik a Pink és Szóda pénteken a Győr+ TV-n 19:25-től. Közeledik ugyanis a nyári szünet, ilyenkor pedig különösen figyelnünk kell gyermekeinkre. De nem csak rájuk, hiszen nekünk felnőtteknek is tudatosan kell használnunk a digitális világ nyújtotta lehetőségeket.

MTI 2023.03.01.

Havonta 247 percet beszélünk átlagosan a mobilunkon

A magyarok átlagosan havonta 247 percet beszélnek mobiltelefonon, ami a jövőben várhatóan tovább emelkedik - derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatásából.

Hirdetés