Címke: mérőóra
Hirdetés
Szerző és fotó: Pannon-Víz Zrt./Borsi Viktória 2023.10.16.

Megszűnt a postai úton, bejelentőlapon történő vízmérőállás-diktálás!

Tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy az óraállás-bejelentés kapcsán költséghatékonysági okok miatt megszüntetjük a postai úton, bejelentőlapon történő diktálást. A modern technikának köszönhetően nemcsak költséghatékonyabban és környezetbarát módon, hanem sokkal egyszerűbben, kevesebb idő- és energiaráfordítással tudja mérőórájának állását lejelenteni a Pannon-Víz Zrt.-nél.

Győr+ 2023.09.04.

Melegvíz-mérők hitelesítése

A mérésügyről szóló törvény végrehajtásáról rendelkező kormányrendelet a melegvíz-mérők hitelességének időtartamát 8 évben állapítja meg. A törvény szerint a mérők időszakos hitelesítéséről a mérőeszköz tulajdonosának, illetve használójának kell gondoskodnia, ezért a Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatósága az érintett ügyfeleinek hamarosan értesítést küld a melegvíz-mérők hitelesítéséről.

hirdetés
Győr+ 2023.05.23.

A Díjbeszedő Holding Zrt. felel a mérőórák leolvasásáért vármegyénkben

Hat újabb területen, közte a mi vármegyénkben kezdte meg szolgáltatását a Díjbeszedő Holding Zrt. az elmúlt hetekben. A korábban a fővárosban és Észak-Magyarországon működő vállalat április végén a Dél-Alföldön és Észak-Dunántúlon bővítette tevékenységét. Az új vármegyékkel együtt a Díjbeszedő Holding Zrt. már az ország felében végzi a mérőóra-leolvasási feladatokat. A cég munkatársaival minden fogyasztó találkozni fog az éves rendszerességű leolvasások alkalmával.

Hirdetés