Címke: merénylet
Hirdetés
MTI 2024.07.16.

Joe Biden: hiba volt a célkereszt szó használata

Joe Biden amerikai elnök hétfőn kijelentette, hogy hiba volt nemrégiben célkeresztről beszélnie elnökjelölti riválisával, a republikánus Donald Trumppal kapcsolatban, aki ellen az elmúlt hétvégén merényletet kíséreltek meg.

MTI 2024.07.14.

Nincs arra utaló jel, hogy az elkövetőnek mentális betegsége lett volna

A Donald Trump kampánygyűlésén merényletet elkövető férfi egyedül cselekedett, és egyelőre nem találják nyomát annak, hogy valamilyen mentális betegségben szenvedett volna vagy bármilyen ideológiát követett volna - mondta el vasárnap újságíróknak Christopher Wray, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatója.

MTI 2024.07.14.

Alapos és gyors vizsgálatot ígért Joe Biden

Alapos és gyors vizsgálatot ígért a Donald Trump volt elnök elleni merénylettel kapcsolatban Joe Biden amerikai elnök vasárnapi sajtónyilatkozatában, és arra kért mindenkit, ne bocsátkozzon feltételezésekbe a támadás indítékát és a merénylő kötődéseit illetően.

MTI 2024.07.14.

Trump: nem hagyhatjuk, hogy a gonosz győzedelmeskedjen

Soha korábban nem volt annyira fontos, mint most, hogy egységesek, erősek és elszántak maradjunk, és amerikaiként megmutassuk valódi jellemünket - írta Donald Trump vasárnap a Truth Social nevű közösségi oldalon pár órával az ellene elkövetett merénylet után.

MTI 2024.07.14.

Trump elleni merénylet – Helyi férfi volt a támadó

A Donald Trump korábbi amerikai elnökre tüzet nyitó 20 éves férfi nem messze lakott a végzetes szombati kampányesemény helyszínétől, ahol egy résztvevő meghalt, ketten pedig súlyosan megsebesültek.

MTI 2024.07.14.

Donald Trumpot kiengedték a kórházból és folytatja a munkát

Donald Trump elhagyhatta a kórházat, miután szombaton este egy választási gyűlésen fegyveres támadás érte, és a fülén lőtt sérülést szenvedett. Egyben azt is bejelentette, hogy részt vesz pártja jövő heti jelölőgyűlésén.

MTI 2024.07.14.

Trump közleményt adott ki az ellene irányuló támadásról

Donald Trump közleményben mondott köszönetet az amerikai titkosszolgálat őt védő embereinek, valamint a rendvédelmi szervek minden tagjának a gyors beavatkozásért a Pennsylvania állambeli választási gyűlésén történt támadást követően szombaton.

Hirdetés