Címke: mentők
Hirdetés
Győr+ 2023.09.08.

Tűzoltók mentettek ki egy embert Kisbérnél

Összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi a 8207-es út Kisbér és Bakonysárkány közötti szakaszán. A helyszínre mentőhelikopter is érkezik.

MTI 2023.08.16.

Több mint ezer ellátást nyújtottak a mentők a Szigeten

A mentőknek kisebb sérülések, múló rosszullétek miatt kellett segítséget nyújtaniuk a Sziget fesztiválon, rendkívüli esemény nem történt - közölte az Országos Mentőszolgálat a szerdán véget ért rendezvény tapasztalatait összegezve az MTI-vel.

Győr+ 2023.06.24.

Motoros esett el a 82-es főúton

Információink szerint a baleset a 82-es számú főúton történt Nyúl felé a vasuti atjáró és az autópálya felhajtók közti szakaszon. Részletek a cikkben!

Győr+ 2023.05.24.

Másfél éves kisfiúhoz riasztották a mentőket Téten

Nehézlégzés és súlyos köhögési roham miatt kellett a családnak segítséget kérnie. A hálás édesanya levélben mondott köszönetet a szakszerűen, gyorsan és szerető gondoskodással intézkedő mentősöknek.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.04.28.

Júliusra kész az új győri mentőállomás

Továbbra is látványosan készül az új győri mentőállomás, ami a Modern Városok Program keretében, több mint 4 milliárd forint állami forrásból valósul meg. A korábban, Kara Ákos országgyűlési képviselő által kezdeményezett beruházás jóvoltából az ország legmodernebb mentőállomása épül Győrben, ami 10 mentőegységnek és közel 100 munkatársnak ad majd otthont.

Hirdetés