Címke: lövöldözés
Hirdetés
MTI 2023.05.05.

Újabb brutális lövöldözés Szerbiában, nyolc áldoza

Legalább nyolcan meghaltak, további tizenhárman pedig megsebesültek, amikor egy férfi automata fegyverből rálőtt az emberekre a Belgrád melletti Mladenovácon csütörtök késő este - közölte a szerbiai közszolgálati televízió (RTS).

MTI 2023.05.03.

Vérfürdő Belgrádban: nyolc gyermeket lelőttek

Nyolc diák és egy biztonsági őr halt meg szerdán egy belgrádi általános iskolában, amikor egy hetedikes diák lövöldözni kezdett - közölte a szerbiai belügyminisztérium, és egyben arról tájékoztatott, hogy a sebesült tanárnőt, valamint további hat diákot kórházban ápolnak.

MTI 2023.04.09.

Lövöldözés Németországban, egy ember meghalt

A német rendőrség egy különleges csoportja letartóztatott egy férfit szombat éjszaka a Stuttgarthoz közeli Aspergben előző éjjel lezajlott lövöldözéssel kapcsolatban, amelyben életét vesztette egy 18 éves fiatal, egy másik, azonos korú pedig súlyosan megsebesült.

MTI 2023.01.15.

Lövöldözés Londonban: gyerekek is megsérültek

A szombat esti végleges adatok szerint hatan sérültek meg a London központjában történt lövöldözésben. A sérültek között két gyerek is van, egyikük állapota életveszélyes.

MTI 2023.01.06.

Szerb fiatalokra lőttek rá Koszovóban

Két koszovói szerb fiatal megsebesült pénteken, az ortodox szenteste napján a Koszovó déli részén található Shterpce közelében, miután egy helyi albán tüzet nyitott rájuk egy mozgó járműből - közölte a szerb kormány Koszovó-ügyi irodája.

Hirdetés