Címke: könyvtár
Hirdetés
Győr+ 2024.07.16.

Olvassunk sokat!

Van, aki a krimiket, van, aki a történelmi regényeket vagy éppen a fantasyt, van, aki pedig a romantikus könyveket szereti. Nyáridőben talán több időnk jut az olvasásra, hiszen még mindig sokunknak az aktív pihenés fontos része elmélyülni egy izgalmas, érdekes kötetben.

Győr+ 2024.07.12.

Nyáron is olvassunk!

A hőségriadó idején is légkondicionált helyiségekkel és ásványvízzel is várják az olvasókat a Herman Ottó utcai központi könyvárban.

Győr+ 2024.03.17.

Hihetetlen mennyire népszerű az egyetem ötvenéves könyvtára

A győri Széchenyi István Egyetem idén ötvenéves könyvtára folyamatosan fejleszti szolgáltatásait. A stratégiai célokhoz igazodva támogatja a tudományos kutatómunkát és a nemzetközi eredményeket, valamint közösségi teret teremt az egyetemi polgárok számára. Ennek köszönhetően az intézményben 2023-ban megduplázódott az adatbázis-használatok száma, a publikációs támogatási programban részt vevőké pedig két év alatt megtízszereződött.

Győr+ 2024.01.07.

Könyvtárhasználati verseny Győrben is

A verseny célja a tehetséggondozás, a tanulók kreativitásának, információs műveltségének és könyvtárhasználati tudásának a fejlesztése.

Győr+ 2023.12.11.

Ajándékozza meg szeretteit az olvasás élményével!

Ha valaki különleges és hasznos ajándékot keres családtagjainak, barátainak, ismerőseinek, akkor íme egy remek ötlet. Lepje meg őket a könyvtár ajándékkártyájával, melyet december 4-től tudnak megvásárolni!

J. Kovács Andrea 2023.09.29.

Könyvtárak éjszakája

Győrben először rendezték meg a Könyvtárak éjszakáját a Kisalföldi Könyvtárosok és Könyvtárak Egyesülete szervezésében. Pénteken a nyitvatartási időn túl, négy helyszínen várták az érdeklődőket. Az Egyetemi Könyvtár és Levéltár könyvtári körsétákkal, szabadulószobával és társasjáték esttel készült a különleges alkalomra.

J. Kovács Andrea 2023.09.17.

A könyv munka és kikapcsolódás

Augusztus 20. alkalmából dr. Horváth József könyvtáros, történész magas állami elismerésben részesült, Szinnyei József-díjat kapott a hosszú időn át nyújtott kiemelkedő teljesítményéért.

Hirdetés