Címke: kiállítás
Hirdetés
Győr+ 2023.05.23.

Konkrét geometria – kiállítás a Múzeumházban

Az ART 9000 által alapított Az év alkotó tanára díjat 2022-ben Sz. Kovács Ildikó festőművész kapta. Ez alkalomból Konkrét geometria címmel nyílik kiállítása június 2-án 17 órakor a Múzeumházban.

Földvári Gabriella 2023.05.18.

A győri végvár török kori ostromai

Pálffy Miklós vértje, az eredeti vaskakas, korabeli fegyverek is láthatók a „Megvesszük Győrt és a bástyája miénk” című kiállításon, mely csütörtökön nyílt meg a Magyar Ispitában, és a 425 évvel ezelőtti eseményekre emlékeztet.

Pécskai István 2023.05.17.

A tbc gyógyításáról nyílt kiállítás a győri kórházban

„Lélegzet metsző tűzben – a tbc gyógyítása Magyarországon” címmel nyitottak kiállítást a győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban (PAEOK). Az új épület aulájában, a büfénél megtekinthető tárlat bemutatja, hogy a tbc még a 20. század elején is évente több tízezer áldozatot követelt hazánkban, mára szerencsére azonban nagyon ritka betegség lett, kevés ember kapja el itthon.

Földvári Gabriella 2023.05.16.

65 éves a Győri Fotóklub

A fotó rögzíti és megörökíti a múló pillanatot - ahogy a fotós látja. 65 évvel ezelőtt alakult meg a Győri Fotóklub Egyesület. Ez alkalomból nagyszabású jubileumi kiállítást rendeztek a jelenlegi tagok válogatott munkáiból a Kisfaludy Károly Könyvtárban.

Győr+ 2023.05.15.

Kiállítás és könyvbemutató a VOKE-ban

Könyvbemutatóval egybekötve Horváth János festőművész kiállítás nyílik május 19-én 18 órakor az Arany János Művelődési Házban (Szárnyaskerék épülete).

Kárpát Zsolt 2023.05.10.

Feketés tárlat nyílt a Vuk suliban

A Fekete István Általános Iskola diákjainak alkotásaiból nyílt kiállítás az adyvárosi oktatási intézmény aulájában. A tanulók rajzain, festményein a névadó, Fekete István műveinek szereplői és főhősei jelennek meg.

Földvári Gabriella 2023.05.10.

Vasúttal a természet csodáihoz

A győri vasútállomás várótermében ismét egy izgalmas, szép kiállítás kapott helyet. Ezúttal dr. Alexay Zoltán fotóművész alkotásait csodálhatják meg az arra járók, a vonatra várók. A tárlatot szerdán, a madarak és fák napján nyitották meg.

Hirdetés