Hirdetés
Címke: kiállítás
Hirdetés
Németh Boglárka 2021.09.24.

Bende Márton kiállításával nyílt meg a Rómer Galéria

Újabb funkcióval bővült a sokszínű Rómer Ház. Mostantól egy galéria is működik az épületben, ennek avatója péntek este volt. Bende Márton, kortárs festőművész munkáit tekinthetik meg az idelátogatók.

Németh Boglárka 2021.09.24.

Győr a babák fővárosa

Idén ismét Győr ad otthont az Országos Baba-és Mackókiállításnak, a Győri Művészeti és Fesztiválközpont szervezésében a Zichy-palotában, amely a sorban már a huszonnegyedik lesz. A kiállítás főként a Bababarátok Egyesülete által meghirdetett versenyre beküldött munkákból áll.

Németh Boglárka 2021.09.14.

Páros kiállítás a Könyvtárban

Labirintus – Belső utak címmel nyílt meg Kustán Melinda és Milu Milanovich Ildikó kiállítása a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Kisfaludy Károly Könyvtárának második emeletén.

Kárpát Zsolt 2021.09.14.

Megidézték a tündéreket és az angyalokat

Egy belvárosi udvart alakított át tündérkertté Malasits Zsolt. A győri képzőművész színes fényekkel, növényekkel és saját festményeivel különleges hangulatot teremtett szombati performance kiállításán. Az eseményt fuvolaművészek és a Remember Woodstock együttes tette még izgalmasabbá.

Németh Boglárka 2021.09.07.

Rajzaival segít az ifjú karbantartó

Véradással egybekötött jótékonysági képárusítást tartott Erdélyi Tibor a Likócsi Művelődési Házban. A karbantartóként dolgozó fiatalember szabadidejében rajzol, műveit pedig immáron másodszor bocsátja a nagyközönség elé. A befolyt összeggel ezúttal az Országos Mentőszolgálatot támogatja. A rendezvényen azonban nemcsak a képeket lehetett megvásárolni, hanem véradásra is lehetőség nyílt.

MTI 2021.08.20.

Több mint harminc ezer látogató a debreceni Farmer expón

Rendkívüli volt az érdeklődés az idei debreceni Farmer expo iránt: a pénteken véget ért 30. jubileumi nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítást több mint harminc ezren keresték fel az egyetem Böszörményi úti campusán - jelezte a vásárzárást követően Vaszkó László vásárigazgató az MTI-nek.

Földvári Gabriella 2021.08.20.

A porcelángyűjtő világhírű hegedűművész

Isten egész életemben a tenyerén hordott – vallotta be a Győrben élő, a Svéd Királyi Operaház és a milánói Scala nyugalmazott brácsaművésze, a műgyűjtő Bácsi Magdolna. A kilencvenhez közeli hölgy szívesen mesél kalandos életéről, muzsikus múltjáról és gyűjtő szenvedélyéről, a kellemes és kellemetlen sztoriktól sem kímélve a hallgatóságát.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat