Címke: jégeső
Hirdetés
Győr+ 2024.06.27.

Újabb zivataros, viharos nap

Csütörtökön délután ismét sokfelé várható újabb zivatarok, heves viharok kialakulása felhőszakadással, jégesővel, viharos kifutószéllel. Zivataroktól függetlenül általában mérsékelt lesz a légmozgás. Fülledt melegre készülhetünk 26 és 32 fok közötti maximumokkal.

Győr+ 2024.06.25.

Többórás napsütés, nyári idő! Aztán jön a jégeső?

Kedden az ország nagy részén sok napsütésre számíthatunk, de délen, délkeleten és délnyugaton erőteljesebb lesz a gomolyfelhő-képződés, és ezeken a tájakon helyenként zápor, zivatar is kialakulhat, késő délután pedig egy-egy hevesebb vihar sem kizárt felhőszakadással, jégesővel és viharos széllökésekkel. Sokfelé élénk lesz a keleti-északkeleti szél. Délután 27 és 34 fok között alakul a hőmérséklet.

Győr+ 2024.05.31.

Zivatarokkal tűzdelt hétvége közeleg

Pénteken erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, és a naposabb időszakok mellett többfelé kell készülni záporra, zivatarra, akár ismétlődő jelleggel is. Heves zivatarok, sőt zivatarrendszerek is kialakulhatnak, melyeket jégeső, felhőszakadás és viharos széllökések kísérhetnek.

Győr+ 2024.05.30.

Marad a fülledtség záporokkal, zivatarokkal

Csütörtökön a napsütést többfelé zavarhatják gomolyfelhők. Kezdetben keleten-északkeleten, később nyugat felől egyre többfelé alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Néhol ismét számítani kell felhőszakadásra, jégesőre. Helyenként élénk lesz a nyugatias szél, a zivatarokat erős, viharos lökések kísérhetik. A délutáni csúcshőmérséklet 23 és 30 fok között alakul.

Győr+ 2024.05.29.

Megint leszakadhat az ég, jönnek a zivataros napok

Szerdán napos-gomolyfelhős időben lesz részünk, a legtöbb napsütésre a Dunántúlon számíthatunk. A Dunától keletre helyenként, a középső tájakon csak elszórtan alakulhat ki időnként zápor, zivatar, de néhol felhőszakadás, jégeső sem kizárt.

Győr+ 2024.05.23.

Májusi idő elszórt záporokkal

Csütörtökön folytatódik a napos-gomolyfelhős idő, és még több tájegységünkön kialakulhatnak időnként záporok, zivatarok, néhol felhőszakadás, jégeső is előfordulhat. Többfelé élénk lesz az északi-északnyugati szél, de zivatarok környezetében erős, viharos széllökésekre is számítani kell.

Győr+ 2024.05.21.

Heves viharok jönnek kedden

Kedden kezdetben csak elszórtan alakulhat ki eső, zápor, zivatar, majd délután dél felől egy kiterjedt zivatarrendszer éri el a Dunántúlt, mely a délutáni és az esti órákban egyre többfelé fog zivatarokat okozni, ugyanakkor a késő délutáni és esti órákban a Duna-Tisza közén is számítani kell viharokra.

Győr+ 2024.05.03.

Záporok, zivatarok jöhetnek

Pénteken erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok. Északkeleten marad szárazabb az idő, míg a Dunántúlon jelentős mennyiség eshet.

Győr+ 2024.04.17.

Hűvös, szeles, záporos idő jön, jég is eshet!

Szerdán sok felhő lesz felettünk, hosszabb naposabb időszakok a Dunántúlon lehetnek. Többfelé kell számítani időnként esőre, záporra, helyenként zivatar is kialakulhat, illetve apró szemű jég is eshet.

Hirdetés