Címke: hajó
Hirdetés
Győr+ 2024.05.27.

Megtalálták a dunai hajóbaleset minden áldozatát

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a hivatalos Facebook oldalán tetté közzé a szomorú hírt, miszerint megtalálták a verőcei hajóbaleset utolsó eltűntként keresett érintetjét, Daniellát is. Most már mindannyiukat hazavihették a gyászoló családtagoknak, ahogy azt megígérték...

Győr+ 2024.05.27.

Megtalálták a verőcei hajóbaleset hatodik áldozatát

Vasárnap a verőcei hajóbaleset újabb áldozatát azonosították a rendőrök. A 30 éves V. Olivér holttestére Szigetújfalu közelében, a Dunánál találtak rá. A 19 éves B. Daniellát a baleset utolsó eltűntjeként tartják számon.

P. Csapucha Adrienn 2023.04.15.

Újra kikötött a RAS galériahajó

Igazi összművészeti találkát tartottak szombaton a Torulában, ahol az idén krisztusi korba lépő RAS, azaz a Regionális Alternatív Stúdió születésnapját ünnepelték a megjelentek. Az ERdŐTEREK című kiállítás építészeti remekműveit kortárs zene és tánc, valamint fényművészet és irodalom együttese tette egyedivé.

Győr+ 2022.08.03.

Római hajó érkezik Gönyűre

Jövő hét hétfőn, augusztus 8-án egy rekonstruált római hajó, a Danuviana Alacris köt ki az önkormányzat tulajdonában lévő pontonnál.

Győr+ 2022.07.14.

Elsüllyedt egy hajó a Kékszalagon

Elsüllyedt egy vitorláshajó a Balatonban az 54. Kékszalag vitorlásversenyen Balatonalmádi előtt, Balatonkenese irányában – közölték a verseny hivatalos Facebook-oldalán.

Hirdetés