Címke: háború Ukrajnában
Hirdetés
MTI 2023.08.27.

Hivatalos: meghalt Jevgenyij Prigozsin

A genetikai vizsgálat megerősítette, hogy Jevgenyij Prigozsin, a Wagner félkatonai szervezet vezetője életét vesztette a szerdai légiszerencsétlenségben - jelentette be szerdán az orosz Nyomozó Bizottság (SZK).

Győr+ 2023.08.23.

BBC: Meghalt a Wagner-vezér Prigozsin

A BBC közölte, hogy meghalt a Wagner vezetője, Jevgenyij Prigozsin, miután lezuhant a repülőgépe. A lap szerint kilenc további áldozata van a szerencsétlenségnek.

Győr+ 2023.07.28.

Orbán Viktor: a multik árspekulánsként viselkednek

Orbán Viktor miniszterelnök két hét után újra élőben jelentkezett a Kossuth rádió reggeli műsorában. A beszélgetésben a tusnádfürdői beszédéről, az inflációról, az orosz–ukrán háborúról, valamint a migrációról is szó volt.

Győr+ 2023.07.24.

Dróntámadás érte Moszkvát

Orosz és ukrán oldalon is támadásokat hajtottak végre hétfő hajnalra virradóan a harcoló felek.

Havassy Kata 2023.07.22.

A háború meteorütközésként térítette el pályájáról a gazdaságot, de a nehezén túl vagyunk

Három év alatt "két meteorral is összeütköztünk": először 2020-ban a Coviddal, amelyet valahogy kivédett az ország és gyorsan visszatért a saját maga számára kijelölt útra, de 2022-ben jött a háború, amely letérítette a pályájáról - jelentette ki Orbán Viktor szombaton Tusnádfürdőn, a 32. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor zárónapján tartott előadásában.

Zombai-Kovács Ákos 2023.06.29.

A vármegye is nemet mondott a háborúra

Több vármegyebeli helyi önkormányzat után maga a vármegye is nemet mondott a háborúra. A vármegyei testület rendkívüli közgyűlésen szavazta meg a békepárti előterjesztést, ami nyolc pontban fogalmazza meg, miért kell elítélni az orosz agressziót és kiállni a béke mellett.

Hirdetés