Hirdetés
Címke: háború Ukrajnában
Hirdetés
MTI 2022.07.21.

700 millió köbméter plusz földgázt veszünk Oroszországtól

Két célja van a mostani oroszországi látogatásnak, az egyik Magyarország energiaellátásának teljes biztosítása, a másik pedig annak kinyilvánítása, hogy hazánk minél előbb békét akar Ukrajnában - jelentette ki a tárca közleménye szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Moszkvában.

Kárpát Zsolt 2022.06.01.

A Győri Városházán tárgyaltak az UNICEF képviselői

Győr az ukrajnai háború kitörése óta folyamatosan segíti a menekült családokat, emelte ki Dr. Dézsi Csaba András szerdán a Győri Városházán. A polgármester az UNICEF képviselőivel egyeztetett arról, hogy a szervezet milyen módon tudna segítséget nyújtani elsősorban a nehéz helyzetben lévő gyerekeknek.

MTI 2022.05.18.

Ausztria ragaszkodik a katonai semlegességhez

Ausztria továbbra is ragaszkodik a katonai semlegességhez, de politikailag szolidaritást vállal az orosz támadás ellen harcoló Ukrajnával - jelentette ki az osztrák külügyminiszter egy szerdai interjúban.

MTI 2022.05.09.

Már a kormányablakokban is lehet kérelmezni a menedékes státuszt

Újabb, az ukrajnai háború elől menekülőket segítő jogszabályt fogadott el a kormány: hétfőtől a kormányablakokban is benyújtható a menedékeskénti elismerés iránti kérelem, nemcsak az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóságnál - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.

Földvári Gabriella 2022.03.30.

Aggregátorokkal segített az orgonaművész

Rákász Gergely jótékonysági orgonahangversenyt adott március 20-án a Bencés Templomban. A befolyt összegből aggregátorokat vásároltak és eljuttatták Kárpátaljára.

MTI 2022.03.29.

Megkezdték az orosz csapatok kivonását Kijevből

Az ukrán vezérkar kedd délutáni helyzetjelentésében megerősítette, hogy az orosz erők egyes alakulataikat elkezdték visszavonni Kijev és az ország északkeleti részében lévő Csernyihiv megyékből Fehéroroszországba.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat