Hirdetés
Címke: Győr-szol
Hirdetés
Győr+ 2021.09.26.

Fenyőfa-felajánlásokat várnak!

Hagyomány Győrben, hogy a népszerű közösségi tereken és a városrészek központjaiban fényfüzérrel díszített fenyőfák emelik az advent, a karácsony ünnepének fényét.

Győr+ 2021.06.22.

A vártnál tovább tart a Győr-Szolnál a hiba elhárítása

A Győr-Szol Zrt. értesíti a lakosságot, hogy az áramellátás helyreállítása a vártnál tovább tart, ezért a társaság Orgona utcai és Jókai utcai ügyfélszolgálati irodáiban június 22-én reggeltől bizonytalan ideig szünetel az ügyfélfogadás.

Győr+ 2021.06.13.

Minden eszközzel irtják a szúnyogokat

A jövő héten földi kémiai és biológiai eljárással is gyérítik a szúnyogokat Győr teljes területén. Az időjárás előrejelzések alapján szombaton és vasárnap az élénk szél miatt földi kémiai gyérítésre biztosan nem lesz lehetőség, hétfőtől azonban a lárvák és a kifejlett, repülő szúnyogok ellen is minden eszközt bevet a szolgáltató.

Győr+ 2021.05.22.

Folyamatos a szúnyoglárva-gyérítés

A beavatkozás a város közigazgatási területén a szúnyoglárvák elsődleges tenyészhelyeit, az ártereket, folyópartokat, tavakat érintette.

Győr-SZOL 2020.08.12.

Légi biológiai szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. légi biológiai beavatkozással folytatta a szúnyoggyérítési munkákat. A folyóvizek közelmúltban lezajlott áradása és a nagy meleg kedvező körülményeket teremtett a szúnyoglárvák elszaporodásának, ezért szükségessé vált a földi eszközökkel hatékonyan el nem érhető területeken a repülőgépes biológiai szúnyoggyérítés. A légi beavatkozás mellett a város érintett területein földi biológiai szúnyoggyérítést is végeztek.

Győr+ 2020.01.02.

Hova tegyük a karácsonyfát?

A Győr-Szol Zrt. már a karácsonyi ünnepek előtt kijelölte a közterületi fenyőgyűjtő helyeket. A gyűjtőhelyek listája a tavalyihoz képest egy új helyszínnel bővült, így összesen 103 fenyőgyűjtő depó üzemel Győrben.

Győr+ 2019.11.08.

Felkészülten télen is

November 6-án, szerdán, téli gépszemlét tartott a Győr-Szol Zrt. Áttekintették a városi úthálózaton síkosság mentesítést és hóeltakarítást végző gépek műszaki állapotát.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat