Hirdetés
Címke: Győr-szol
Hirdetés
Győr+ 2020.01.02.

Hova tegyük a karácsonyfát?

A Győr-Szol Zrt. már a karácsonyi ünnepek előtt kijelölte a közterületi fenyőgyűjtő helyeket. A gyűjtőhelyek listája a tavalyihoz képest egy új helyszínnel bővült, így összesen 103 fenyőgyűjtő depó üzemel Győrben.

Győr+ 2019.11.08.

Felkészülten télen is

November 6-án, szerdán, téli gépszemlét tartott a Győr-Szol Zrt. Áttekintették a városi úthálózaton síkosság mentesítést és hóeltakarítást végző gépek műszaki állapotát.

Borbély Martina 2019.10.22.

Lombgyűjtés gőzerővel

Már augusztus végén elkezdődött, az ősz beköszöntével viszont már hetek óta teljes erőbedobással gyűjti a lehullott faleveleket a Győr-Szol Zrt.

Győr+ 2019.10.22.

Közeleg a halottak napja

A kegyeleti megemlékezést megelőzően a Győr-Szol Zrt. nagy figyelmet fordít a győri köztemetők takarítására. Naponta több mint hatvan fő végzi a falevél gereblyézését. Az összegyűjtött avart elszállítják. A szilárd burkolatú utakat géppel, a kavicsos utakat kézi erővel seprik, tisztítják. Folyamatos a temetőkből a hulladék elszállítása.

Győr+ 2019.10.21.

Ünnepi információk

Október 23-án az ügyfélfogadás szünetel, a hivatalok zárva tartanak, a köztemetők meghosszabbított nyitvatartási rend szerint várják a látogatókat.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat