Címke: Győr-Szol Zrt.
Hirdetés
Győr+ 2023.01.22.

Síkosságmentesítést végez a Győr-Szol Zrt.

Győr területén vasárnapra virradóra erős havazás kezdődött, a hőmérséklet fagypont körülire süllyedt, ezért a Győr-Szol Zrt. készenléti ügyeletben lévő állománya kiegészülve a szerződött alvállalkozókkal megkezdte a teljes csúszásmentesítési program végrehajtását város közterületein.

Győr+ 2023.01.15.

Ilyen volt 2022

Nehéz, küzdelmes év áll a város mögött de az országon is végigsöprő járvány, és az energiaárak brutális emelkedése közepette is megőrizte pénzügyi egyensúlyát Győr. A nehézségek ellenére is fejlődött, szépült városunk.

Győr+ 2023.01.05.

Januártól vásárolhatók a parkolóbérletek

2023. január 2-tól igényelhetőek felszíni parkolásra jogosító bérletek a Győr-Szol Jókai utcai és Orgona utcai ügyfélszolgálati irodáiban vagy online a szolgáltató internetes oldaláról. Elektronikus úton lakossági bérlet vásárlására csak azoknak van lehetőségük, akik már rendelkeznek ilyen bérlettel, és adataikban nincs változás. Aki online kezdeményezi a vásárlást, az kizárólag az interneten keresztül fizethet és csak postai úton kaphatja meg a bérletét.

Győr+ 2023.01.02.

Fenyőgyűjtés ünnep után

Vannak, akik már közvetlenül az ünnep után, vannak akik vízkeresztkor, de olyanok is akadnak akik csak január végén bontják le az ünnepi díszbe öltöztetett fenyőjüket. A fákat ne a szemetesbe, ne a hulladéksziget, vagy a kuka mellé dobjuk, hanem vigyük el a kijelölt gyűjtőpontokra. Városszerte 110 gyűjtőhelyet jelölt ki erre a célra a Győr-Szol Zrt., akik elszállítják és hasznosítják a fákat.

Győr+ 2022.12.29.

Parkolási információk 2023-ra

Tudnivalók a 2023-as parkolási bérletek megvásárlásával illetve a pakolóhálózatban érvényes övezeti változásokkal kapcsolatban.

Győr+ | Fotó: Marcali Gábor 2022.12.25.

Mutatjuk, hogyan parkolhatunk az elkövetkezendő napokban

Érdemes tájékozódni, melyik díjzónában hogyan, hol, mennyiért parkolhatunk az ünnepi időszakban. A Győr-Szol Zrt. Orgona utcai és Jókai utcai ügyfélszolgálati irodái december 23. és 30. között zárva tartanak, 2023. január 2-tól a megszokott ügyfélfogadási rend szerint tartanak nyitva. A 96/50-50-50-es számon hívható telefonos ügyfélszolgálata december 27. és 30. között 8-tól 12 óráig lesz elérhető.

Mireider Máté 2022.12.19.

Nyakkendő nélkül Knézy Jenővel – A győri lakáshelyzet

A negyedik adás témája a győri lakáshelyzet. Albérletek, saját lakások, önkormányzati bérlakások - laknia mindenkinek kell valahol, de nem mindegy, hol, mennyiért, hogyan és milyen körülmények között teszi azt? Knézy Jenő vendége ezúttal Prédl Antal, a Győr-Szol Zrt. vezérigazgatója, és Balogh Ádám, a 4you Ingatlaniroda munkatársa volt.

Győr+ 2022.12.18.

Januártól vásárolhatók a jövő évi parkolóbérletek

A jövő év első munkanapjától, január 2-ától igényelhetőek felszíni parkolásra jogosító bérletek a Győr-Szol Jókai utcai és Orgona utcai ügyfélszolgálati irodáiban vagy online a szolgáltató internetes oldaláról. Elektronikus úton lakossági bérlet vásárlására csak azoknak van lehetőségük, akik már rendelkeznek ilyen bérlettel, és adataikban nincs változás. Aki online kezdeményezi a vásárlást, az kizárólag az interneten keresztül fizethet és csak postai úton kaphatja meg a bérletét.

Földvári Gabriella 2022.12.17.

Nehéz év áll a Győr-Szol Zrt. mögött

A Győr-Szol Zrt. a város legnagyobb cége, három önálló üzletággal rendelkezik: a távhőszolgáltatás, a vagyonkezelés és a városüzemeltetés. Emellett leányvállalatai is vannak, százszázalékos tulajdonosa a Győr+ Média Zrt.-nek, a Győri Nemzetközi Ipari Park Kft.-nek, az Arrabona Depo Kft.-nek, valamint többségi tulajdonosa a Jószív Temetkezési Kft.-nek. Összességében közel 600 embernek ad munkát a cég. Prédl Antalt, a vállalat vezérigazgatóját kérdeztük arról, milyen évet zár a Győr-Szol.

Hirdetés