Hirdetés
Címke: Győr-Szol Zrt.
Hirdetés
Győr+ 2021.07.22.

Nyitva a Petőfi híd alatti parkoló

A Mosoni-Dunán és a Rábán csütörtök reggelre levonult az árhullám, így a Győr-Szol Zrt. csütörtök délben ismét megnyitotta a Petőfi híd alatti parkolót.

Sándor Szigeti 2021.07.14.

Csütörtökön is irtják a szúnyogokat

A Győr-Szol Zrt. folytatja a kémiai szúnyoggyérítést földi beavatkozással. Amennyiben az időjárási körülmények engedik, július 15-én, csütörtökön földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös technológiával működő berendezések a tervek szerint az alkonyat utáni órákban dolgoznak.

Győr-Szol Zrt 2021.07.07.

Nem áll le a szúnyogok elleni harc

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, július 7-én, szerdán és július 8-án, csütörtökön földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös és ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint az alkonyat utáni órákban dolgoznak.

Győr+ 2021.07.05.

Éjszakai permetezésre készülnek

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében – tervezetten július 6-án, kedden, július 7-én, szerdán és július 8-án, csütörtökön este 22 óra és másnap reggel 6 óra között végzi el Győr területén az utcai fasorok szívó, rágó kártevők és gombás betegségek elleni növényvédelmi permetezését.

Németh Boglárka 2021.06.30.

Folyamatosan írtják a szúnyogokat Győrben

A napokban, földi, kémiai szúnyoggyérítést végeznek az egész városban. A meleg ködös technológiával működő berendezések általában az alkonyat utáni órákban dolgoznak.

Sándor Szigeti 2021.06.22.

Helyreállt a szolgáltatás

Az áramellátásban keletkezett üzemzavar elhárítását követően ismét zavartalanul működnek a Győr-Szol Zrt. szolgáltatásai.

Győr+ 2021.06.21.

Ma este is irtják a szúnyogokat

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, június 21-én, hétfőn földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös technológiával működő berendezések a tervek szerint az alkonyat utáni órákban dolgoznak.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat