Címke: Győr-Szol Zrt.
Hirdetés
Szöveg és fotó: Győr-Szol Zrt. 2024.07.14.

Locsolják a növényeket

A kánikulára való tekintettel a Győr-Szol Zrt. fokozott figyelmet fordít a közterületen lévő növények locsolására.

Földvári Gabriella 2024.07.14.

Aranyparti nyár

Az Aranypart I. és II. is várja a fürdőzőket, a napozni, kikapcsolódni vágyókat. Mindkét helyszínen minden feltétel adott a felhőtlen szórakozásra.

Győr+ 2024.07.13.

Szombatra került át a szúnyoggyérítés

A kedvezőtlen időjárás körülmények miatt a július 12-re, péntekre tervezett földi kémiai szúnyoggyérítés elmaradt. A jelenlegi előrejelzések szerint július 13-án, szombaton lesz lehetőség a korábban meghirdetett gyérítési program végrehajtására.

Győr+ 2024.07.10.

Július 11-én folytatódik a kémiai szúnyoggyérítés

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, július 11-én, csütörtökön földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös technológiával működő berendezés a tervek szerint az esti órákban dolgozik.

Győr+ 2024.07.10.

Győr-Szol Zrt.: védik kollégáikat a hőségben

A rendkívüli hőségben is folytatódik a munka a közterületeken. A Győr-Szol Zrt. ebben az időszakban különösen nagy figyelmet fordít a szabadban dolgozó munkavállalók védelmére.

Győr+ 2024.07.02.

Elmarad a keddi szúnyoggyérítés Győrben

A kedvezőtlen időjárás körülmények miatt a július 2-ra, keddre tervezett légi és földi kémiai szúnyoggyérítés elmarad. A jelenlegi előrejelzések szerint július 3-án, szerdán lesz lehetőség a korábban meghirdetett gyérítési program végrehajtására.

Földvári Gabriella 2024.06.25.

Megszólal a szakember a győri szúnyoginvázióról

Győr egyes területein szinte már elviselhetetlen a szúnyoginvázió, a lakosok a képviselők, a polgármester segítségét kérik az ügyben, miközben a Győr-Szol szakemberei mindent megtesznek, ami jelenleg lehetséges a szúnyoggyérítéssel kapcsolatban. A szúnyoghelyzetről Pintér Szabolccsal, a Győr-Szol Zrt. szúnyoggyérítésért felelős szakemberével beszélgettünk.

Hirdetés