Hirdetés
Címke: Győr-Szol Zrt.
Hirdetés
Győr+ 2020.07.10.

Szúnyoggyérítés július 10-én

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, július 10-én, pénteken földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. Az erre alkalmas melegködös, illetve ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint a késő esti órákban dolgoznak.

Győr+ 2020.07.09.

Csütörtökön is irtják a szúnyogokat

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, július 9-én, csütörtökön földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. Az erre alkalmas melegködös, illetve ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint a késő esti órákban dolgoznak.

Sándor Szigeti 2020.07.07.

Itt irtják a szúnyogokat szerdán este

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, július 8-án, szerdán földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. Az erre alkalmas melegködös illetve ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint a koraesti órákban – tervezetten 20 óra 30 perces indulással – dolgoznak.

Sándor Szigeti 2020.07.04.

Vágják a hínárt a tavakon

A héten elkezdődött az adyvárosi I-es számú tavon a hínár vágása, mert a vízinövény kezdte belepni a vízfelszínt.

Győr-SZOL 2020.06.30.

Újra fizetni kell a parkolásért

A kormány intézkedésével összhangban újra fizetőssé válik a parkolás a Győr-Szol Zrt. által üzemeltetett közterületi parkolóhálózatban.

Győr+ 2020.06.25.

Fejlesztési és felújítási munkák a győri távhőrendszerben

A Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatósága a korábbi évekhez hasonlóan a nyári hónapokban végzi el a távhőrendszer karbantartási és fejlesztési munkáit annak érdekében, hogy a szeptember 15-e és a következő év május 15-e közötti fűtési időszakban lehetőleg semmilyen üzemzavar ne zavarja a felhasználókat. A szolgáltató idén is jelentős összeget fordít a meglévő primer távhővezeték-rendszer karbantartására, egyes részeinek felújítására, valamint új fogyasztók bekötésére.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat