Címke: Győr-Szol Zrt.
Hirdetés
Győr+ 2023.11.21.

Zárva lesz a Jókai utcai ügyfélszolgálati iroda

A Győr-Szol Zrt. győri, Jókai utcai ügyfélszolgálati irodája 2023. november 27-e és november 29-e között karbantartási munkák miatt zárva tart. A Jókai utcai irodahelyiség 2023. november 30-án reggel 7 órától a szokásos nyitvatartási rend szerint várja az ügyfeleket.

Havassy Anna Katalin 2023.11.17.

Nem lehet nyugodt álma az illegális lakáselfoglalóknak

A Városrendészet Győr és a Győr-Szol Zrt. összefogásáról már többször is hírt adtunk. Kell is, hogy a két szervezet segítse egymás munkáját, mert sajnos tennivaló bőven akad. Az illegális lakáselfoglalók pedig egyre szemtelenebbek. Viszont a legfrissebb sikeres akció is mutatja: egy ingatlan feltörő sem aludhat nyugodtan…

Győr+ 2023.11.16.

Gőzerővel gyűjtik az elszáradt leveleket

Sokáig tartotta magát a jó idő, így a megszokottnál jóval később kezdtek el hullani a fákról a falevelek. Az utóbbi napokban a Győr-Szol munkatársai gőzerővel végzik az elszáradt levelek összegyűjtését városszerte.

Mireider Máté 2023.11.10.

A fizetős parkolás célja a hatékonyabb parkolóhely-kihasználás

Április elsején lépett életbe az új, bővített parkolási rendszer. A több, mint fél éve működő rendszeren többször is finomítottak azóta a város képviselői, a győri lakosok pedig rendkívül nagy kedvezménnyel, havi 1000 forintért vehetik igénybe a fizetős parkoló-hálózatot. Arról, hogy pontosan miért és hogyan van szükség a fizetős parkolóhálózatra, Prédl Antallal, a Győr-Szol Zrt. vezérigazgatójával beszélgettünk.

Földvári Gabriella 2023.11.09.

Tovább zöldül a város

Idén összesen több mint 450 fával és mintegy 2800 cserjével gazdagodott városunk. Csütörtökön a Győrkőc ligetben ültettek el újabb fákat a városvezetők.

Győr+ 2023.11.09.

Okostelefonnal is kereshetünk a sírhelyek között

A Győr-Szol Zrt. sírhelykereső információs pultot helyezett ki a temető bejáratánál. A készülék segítségével bármelyik sírhelyre rákereshetünk név, születési, illetve halálozási dátum alapján.

Havassy Anna Katalin 2023.11.08.

Ez a „Nagy Testvér” egyáltalán nem baj, ha figyel!

Talán sokan nem gondolták volna eddig, de a Győr-Szol Zrt.-nek is van Biztonsági Osztálya, amelynek osztályvezetője Győri Gábor, aki több, mint 20 éve a cég munkatársa. A szakember sok mindent látott az évek alatt, szinte mindenre felkészült már, de a kollégáival együtt még mindig érik meglepetések. Szerencsére nem csak rosszak. Mert például az utóbbi időben végérvényesen kiderült, hogy a Városrendészet Győr munkatársaival kiválóan megy a közös munka.

Németh Boglárka 2023.11.07.

Együttműködés a rendért

Régóta együttműködnek, de az utóbbi időben még hatékonyabbá és szorosabbá vált a közös munka a Győr-Szol rendészeti osztálya és a győri városrendészet között.

Győr-Szol Zrt. 2023.11.06.

Mutatjuk a temetők téli nyitvatartását

A Győr-Szol Zrt. közleményben hívta fel a figyelmet rá, hogy a győri temetők november 6-ától a téli nyitvatartás szerint várják az emlékezni érkezőket.

Hirdetés