Hirdetés
Címke: Győr+ Reggel
Hirdetés
Bajzát Zsuzsi 2022.06.16.

Közeledik a Jaurinum Összművészeti Fesztivál

Egymást érik a fesztiválok a városban, jövő hétvégén a színház, a zene, és a szakrális értékek kedvelőit várják több helyszínen is előadásokkal. A Jaurinum Összművészeti Fesztiválról a Győr+Reggeliben meséltek részleteket a szervezők.

Bajzát Zsuzsi 2022.06.16.

Szlovákiában is leúszta az épeket Rocky Tomi

Patkás Tomi feltűnő jelenség. Nem azért mert furcsa a járása, hanem mert elképesztően motiváló a kisugárzása. Úszó sikereiről beszámolt már a világsajtó, az országos médiumok, és nálunk is rendszeresen megfordul, ezen a héten a Győr+Rádióban mesélt a legutóbbi versenyeredményeiről.

Győr+ 2022.01.21.

Idén is lesz Allianz Jégpályák Éjszakája

A Magyar Jégkorong Szövetség 2022-ben hatodszor szervezi meg a Jégpályák Éjszakáját, a legnagyobb hazai télisport-rendezvényt. Győrben két helyszínen, a Dunakapu téri jégpályán és a Győri Jégsport Központban várnak mindenkit a meghosszabbított nyitvatartás (10:00-23:00) mellett vetélkedőkkel, ügyességi és nyereményjátékokkal.

Győr+ 2022.01.20.

Dr. Dézsi: megkötöttük a szerződést, van gáz!

A megszokottak szerint újabb polgármesteri vizitre látogatott székházunkba Dr. Dézsi Csaba András csütörtökön. A városvezető a Győr+ Rádió reggeli műsorában a sokat emlegetett parkolási rendről, de egy fontos aktualitásról, a gázszerződésről is beszélt.

Győr+ 2022.01.06.

Dr. Dézsi: növekedtek az adóbevételek, fokozódott a termelés!

Az ünnepek után ismét a Győr+ Rádióba látogatott dr. Dézsi Csaba András. Az év első polgármesteri vizitjén szóba került például az is, hogy pénteken rendkívüli közgyűlést tartanak a Városházán, de egy, a tömegközlekedéssel kapcsolatos tervezetről is beszélt a városvezető.

Győr+ 2021.12.23.

Dr. Dézsi: “Sem a gázszámla, sem a fűtési számla nem lesz magasabb!”

Eltelt újabb két hét, ismét a Győr+ Rádió vendége volt csütörtök reggel Dr. Dézsi Csaba András. A polgármester 2021 utolsó vizitjét tartotta székházunkban. Karácsony előtt a legfontosabb kérdésekről, így a fizetős parkolóhelyekről, a gázhelyzetről, de természetesen az ünnepvárásról is szó esett.

Győr+ Rádió 2021.12.08.

Idén is lesz állatok karácsonyfája Győrben

Az ünnepek közeledtével egyre több figyelem jut a jótékonyságra. A Győri Állatmenhelyen idén is megszervezik az Állatok Karácsonyfája elnevezésű programot. December 11-én és 12-én hosszított nyitva tartással (9 órától 15 óráig) süteményekkel, meleg italokkal és egyéb kis meglepetésekkel várják a látogatókat.

Győr+ Rádió 2021.12.06.

Nálunk járt a Mikulás

Szaloncukor, mézeskalács, és egy erős kávé. Ez mind járt ma reggel a Győr+ Rádió stúdiójába érkező Mikulásnak, hiszen kemény éjszakán volt túl. Miután meglátogatta világszerte a jó gyerekeket, beugrott hozzánk megpihenni.

Győr+ 2021.12.01.

Ezen a héten is programokkal vár az Öt Templom Advent

A Kaddish című előadással kezdődött múlt hét vasárnap az idei Öt Templom Advent. Különleges esemény volt, hiszen 2021-ben egy napra esett Hanuka, és Advent első vasárnapja is. A programok természetesen folytatódnak.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat