Címke: gazdaság
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.05.26.

Szeles: Kemény, feszes gazdálkodás mellett haladtunk!

Vizit vizitet követett ezen a héten a Győr+ Rádióban, hiszen csütörtökön dr. Dézsi Csaba András után, pénteken Szeles Szabolcs látogatott stúdiónkba. Az alpolgármester elsősorban gazdasági témákat érintett, végezetül nem maradhatott el a labdarúgás sem.

Győr+ 2023.05.24.

Szárnyal a Rába az első negyedévben

Az elmúlt húsz év legmagasabb első negyedéves árbevételét teljesítette a Rába. A társaság az első negyedévben 20 milliárd forintot meghaladó árbevételt ért el, ami 53 százalékos növekedést jelent a bázis időszakhoz képest.

Győr+ 2023.05.22.

Kiemelkedő bevételeket hozott az átszervezés Győrben

Győr kulturális intézményei működésének az energiaárak emelkedése miatt történő kényszerű átszervezése nemcsak szakmai szempontból volt sikeres, hanem a tervezettnél lényegesen nagyobb bevételt hozott. Ez az eredmény kulturális intézményeink vezetőinek, szakembereinek, a társulatok tagjainak megértését, szoros együttműködését, alkotó erejét, rugalmasságát, közönségük iránti alázatát, és a győri polgárok művészet szeretetét egyaránt dicséri - írja dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere, köszönetet mondva az érintett intézményeknek és a közönségnek is.

Mireider Máté 2023.05.20.

Kiemelkedően családbarát munkahely lett a győri cég

A száz munkavállaló alatti kategóriában díjazták a győri Solar 360 Áramtermelő Kft.-t a Családbarát Gálán, a cég Kiemelkedően Családbarát munkahely díjat kapott. Az elismerés mutatja: a munkavállalók elégedettsége legalább olyan fontos, mint a szakmai vagy pénzügyi sikerek.

Ficsór Dávid 2023.05.19.

Költségvetés-tervezés béremelésekkel

Már zajlik a 2024-es országos költségvetés tervezése, de az újévig is számos béremelés várható, több területen. A pontos számokról Simon Róbert Balázs, országgyűlési képviselő adott tájékoztatást Híradónknak.

Hajba Ferenc 2023.05.19.

Dintner: Az Audi saját, magyar munkatársaira számít

A versenytársaktól nem félnek, és nincs szándékuk más országból munkaerőt telepíteni Magyarországra – így foglalható össze az az interjú, melyet munkatársunk a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren készített Alfons Dintnerrel, az Audi Hungaria igazgatóságának elnökével.

P. Csapucha Adrienn 2023.05.18.

Matusz Balázs: a sikerhez hit és kitartás kell!

A napokban ismét megjelent a 100 leggazdagabb magyarról szóló kiadvány, melybe öt, térségünkben működő vállalkozás tulajdonosa, vezetője is bekerült. A fagyasztott és előhűtött élelmiszerek nagykereskedelmével foglalkozó cég alapítója, Matusz Balázs a 92. helyen szerepel a listában. A kezdetekről, karrierről és családról is kérdeztük az 52 éves győri üzletembert.

Győr+ 2023.05.11.

Gulyás: maradnak a kamatstopok!

Kormányinfót tart Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a sajtótájékoztató kezdetén a kormányülésen elhangzott döntéseket ismertette, például azt, hogy maradnak a kamatstopok, egészen addig, míg a jegybanki alapkamat 10% alá és az infláció egyszámjegyűre nem csökken.

MTI 2023.05.08.

Jól tartja magát a forint

Vegyesen alakult, kevéssé változott a forint árfolyama hétfő reggelre a péntek esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Hirdetés