Címke: darab
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.04.25.

Mindent legyőzhet a szerelem ereje

A varázstalan embervilág és a mágikus tündérföld ősidők óta szemben áll egymással. Legyőzheti-e egy szerelem az évszázados viszályt? Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul? Erre is keresi a választ Tengely Gábor rendezésében a Vaskakas Bábszínház új darabja, melynek címszereplőit, Bánky Sárát és Urszinyi Ádámot faggattuk arról, milyen tanulságokat tár elénk a történet…

P. Csapucha Adrienn 2024.02.06.

A népmesék bűvöletében díjnyertes darabok születnek

Egymást követő két hétvégén is premiert ünnepel a Vaskakas Bábszínház. A társulat által meghirdetett Táltos Program részeként vendégrendezők víziói, álmai kelnek életre a színpadon, olyan csodálatos népmesék mint A szomorú királykisasszony és A tojásból teremtett leány. Ott voltunk a főpróbákon és mi már megelőlegeztük az elismeréseket, szerintünk díjnyertes darabok születtek.

P. Csapucha Adrienn 2023.09.10.

A pénz bohózata

Berobbant az ősz és vele tovább pezseg Győr kulturális élete. A teátrum is egy bohózattal indította az évadot, a Kisfaludy Teremben Ray Cooney brit drámaíró művét, a Pénz az égből című darabot láthatja szombattól a közönség. A főbb szerepekben Szina Kinga és Bródy Norbert sziporkázik, a produkciót Kis Domonkos Márk rendezte.

Hirdetés