Címke: csőtörés
Hirdetés
Győr+ 2024.07.16.

Csőtörés az Árpád úton!

A Pannon-Víz Zrt. tájékoztatja a felhasználókat, hogy csőtörés történt Győrben, az Árpád út 26. szám előtt az ivóvízvezetéken. A társaság munkatársai a hiba mielőbbi elhárításán dolgoznak.

Győr+ 2024.05.07.

Csőtörés történt a Táncsics Mihály utcában

Győrben, a Táncsics Mihály utca és a Szigethy Attila utca kereszteződésénél dolgoznak a Pannon-Víz Zrt. szakemberei egy csőtörésnél kedden reggel. Forgalmi akadályokra is számítani kell a munkálatok miatt.

Szöveg és fotó: Pannon-Víz/Borsi Viktória 2024.03.17.

Végezzük el a tavaszi vizes karbantartási feladatokat!

A vízmérőakna karbantartása, tisztítása jogszabályi előírás alapján a felhasználó feladata. Javasoljuk, hogy a melegedő időjárás beköszöntével vegyék le a téli szigeteléseket az aknáról, majd jól szellőztessék át, hiszen a szigetelés alatt a csövek és az elzárók sokkal erősebben rozsdásodnak és ez csőtöréshez, műszaki hibákhoz vezethet.

Győr+ 2024.02.04.

Eltört a főnyomócső, nincs víz Börcsön

A javítási munkák miatt az ivóvízellátás átmeneti szünetelésére lehet számítani várhatóan a teljes településen. Lajtos kocsiból tudnak a lakók vizet vételezni.

Győr+ 2024.01.12.

Csőtörés történt Győrben

Csőtörés történt pénteken este Győrben a Tarcsay Vilmos utca – Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésénél.

Győr+ 2023.11.18.

Csőtörés a Városház térnél

Csőtörés történt Győrben a Városház térnél, az ivóvíz gerincvezetéken pénteken délután, ahol szombaton javítási munkákat végez a szolgáltató.

Hirdetés