Címke: busz
Hirdetés
Győr+ 2024.06.28.

Íme a Volánbusz szolgáltatásfejlesztési kérdőívének első eredményei

Te hogy utazol? – tette fel a kérdést utasainak februárban a Volánbusz. A busztársaság szolgáltatásfejlesztési terveit nagyban befolyásolja az online kérdőív eredménye, ezért elkészült az első, áttekintő összegzés arról, milyen javaslatok, ötletek, problémák állnak a lista elején.

Győr+ 2024.03.09.

Amit tudni kell a kedvezményes győri buszbérletről

A kedvezményt a győri önkormányzat adja a győri lakosoknak. A kedvezmény igénybevételéhez igazolásra van szükség, mely online is kérhető, valamint a Lakossági Kapcsolattartó Osztály irodájában.

MTI 2024.01.31.

Lázár János: A MÁV-Volánnál aláírták a bérmegállapodást

Utolsóként, de még időben a sztrájkot szervező Szolidaritás Autóbusz-Közlekedési Szakszervezet is csatlakozott a megállapodáshoz, így a MÁV-Volán-csoport mind a kilenc nagy, reprezentatív érdekképviselete még éjfél előtt aláírta a 3 éves bérmegállapodást - közölte az Építési és Közlekedési miniszter a Facebook-oldalán szerdán.

Győr+ 2024.01.12.

Győrben is ki lehet próbálni a hidrogénbuszt

Debrecenben, majd további öt vidéki nagyvárosban tesztelik a hidrogénbuszt, amelyet a Messer által előállított hidrogén hajt. A töltés mobil berendezéssel történik, de igény esetén a társaság telepít fix, nagynyomású hidrogéntöltő kutakat is.

Győr+ 2023.12.11.

A lehetőség és a forrás is adott a közlekedés fejlesztésére

Győr sikeresen pályázott az elővárosi közösségi közlekedés fejlesztésére. Ennek első lépése a közlekedési szokások felmérése, a közösségi közlekedés felmérése volt, az előkészítő projektben azonban már azt is vizsgálták: hol lehet kialakítani Győrben olyan telephelyet, ahol elektromos buszok tudnak parkolni.

Győr+ 2023.12.08.

Sztrájk a Volánnál, ezek a járatok nem fognak közlekedni vasárnap és hétfőn!

Több mint 23 500 helyi, helyközi és agglomerációs járatot érint az a sztrájkmenetrend, amelyet a Volánbusz a társaságnál működő második legnagyobb szakszervezet, a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet által 2023. december 10-11-ére szervezett munkabeszüntetés idejére dolgozott ki. A nem közlekedő járatok listáját a társaság közzétette weboldalán.

Hirdetés