Címke: bértárgyalás
Hirdetés
Győr+ 2024.04.09.

Zárt ajtók mögött folytatódnak a bértárgyalások az Audinál

Április 8-tól, a hét minden napját kihasználva halad tovább a bértárgyalás a két tárgyalódelegáció között. Az Audi Hungária Független Szakszervezet és az Audi Hungaria Zrt. képviselői közös döntése értelmében zárt ajtók mögötti tárgyalássorozatban alakítja ki azt a bérfejlesztési és juttatási csomagot, amely április 15-én kerül bemutatásra a Bizalmi Értekezlet számára - olvasható az AHFSZ legfrissebb közleményében.

Győr+ 2024.03.05.

Továbbra sincs bérmegállapodás az Audinál

Hétfőn közösségi oldalán számolt be arról az Audi Hungária Független Szakszervezete, hogy bizalmi értekezlete egyhangú döntéssel utasította el a munkáltató második ajánlatát, így továbbra sincs bérmegállapodás a vállalatnál.

Győr+ 2024.02.19.

Nincs még bérmegállapodás a győri Audinál

Ma is folytatódtak a bértárgyalások a győri Audi munkavállalói és munkáltatói között, de nem született megállapodás – tájékoztatott az Audi Hungária Független Szakszervezet.

Győr+ 2024.02.04.

Új vezetőkkel indul a bértárgyalás a győri Audinál

Január végén megválasztotta új vezetőségét az Audi Független Szakszervezet. A tisztújítást követően, februárban megkezdődnek a bértárgyalások a szintén új vezetőt kapó Audi Hungaria vezetőségével.

MTI 2024.01.30.

Volánbusz: az autóbusz-vezetők 56 százaléka nem vette fel a munkát hétfőn

A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet (SZAKSZ) január 28-29-ére szervezett munkabeszüntetésének második napján a hétfőre munkavégzésre vezényelt autóbusz-vezetők 56 százaléka, míg a teljes munkavállalói létszámnak 21 százaléka vett részt a sztrájkban - közölte a Volánbusz Zrt.

Győr+ 2023.12.12.

MÁV-Volán: a társaság szerint a sztrájk akasztotta meg a bértárgyalásokat!

Akár egy decemberi bérmegállapodás esélye is adott volt, ám a munkáltatói bérajánlat kialakítását célzó egyeztetési folyamatot végül megakasztotta az advent második vasárnapjára, illetve az azt követő hétfőre időzített figyelmeztető sztrájk - írja kedden kiadott közleményében a cégcsoport.

Hirdetés