Címke: belföld
Hirdetés
MTI 2024.07.07.

ORFK: megnőtt a várakozási idő a keleti és a déli határszakaszon

Nőtt a Nyugat-Európából szabadságra induló és az oda visszatérő vendégmunkások száma, így a határátkelőhelyek ki- és belépő oldalán is nagyobb várakozási idővel kell számolni - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) vasárnap a police.hu-n.

MTI 2024.07.07.

Kilenc településen tartanak megismételt szavazást

Jogszabálysértés miatt hat településen ismétlik meg ma a polgármester-választást; két településen a roma települési nemzetiségi választást, egy településen pedig az egyéni listás választást.

MTI 2024.06.20.

A nagy sportesemények idején az internetes csalók is aktívabbak

Nemcsak a szurkolók, a kiberbűnözők is várják a nagy sporteseményeket, hiszen a futball Eb és az olimpia újabb csalási lehetőségeket nyit meg előttük: a informatikai biztonsági termékeket fejlesztő és forgalmazó ESET szakértői szerint mivel ezek a sportesemények világszerte több milliárd nézőt vonzanak, a csalók gyakran elhitetik az emberekkel, hogy jegyet nyertek az eseményre, vagy olyan weboldalakra irányítják őket, amelyekről kártékony programokat töltenek le az eszközeikre.

Győr+ 2024.06.10.

Lemond Csák János miniszter

Sajtóértesülések szerint lemond posztjáról Csák János kulturális és innovációs miniszter.

MTI 2024.06.02.

A polgármester-választások eredményei lesznek meg a leghamarabb

A polgármester-választások szavazólapjait számolják össze először a szavazatszámláló bizottságok június 9-én - derül ki a Nemzeti Választási Iroda (NVI) által a szavazatszámláló bizottságoknak készített felkészítő anyagából.

Hirdetés