Címke: belföld
Hirdetés
MTI 2023.05.15.

Győrben is nagyon népszerű a vármegye- és országbérlet

Meghaladta a 300 ezret az eladatott vármegye- és országbérletek száma, a MÁV-Volán-csoport elmondása szerint. Az új díjtermékek annyira népszerűvé váltak, hogy a hó eleji vásárlások javában felülmúlták a korábbi hónapok bérletértékesítési számait.

Győr+ | Illusztráció: O. Jakócs Péter 2023.02.16.

Megyénk lakossága 20 ezer fővel nőtt

Sajtótájékoztató keretében ismertette a 2022. évi népszámlálás előzetes eredményeit a KSH. A népszámlálás során beérkezett kérdőívek feldolgozása jelenleg is zajlik, tavasztól az előzetes települési adatok, ősztől pedig már a végleges eredmények közzététele várható.

MTI 2022.09.20.

Mutatjuk, mennyivel nő az útdíj-matricák ára

A tervezettnél kevésbé nő jövőre az éves útdíj-matricák ára, a rendszeres sztrádahasználóknak kedvez a személyautók, motorok és buszok útdíjtételeinek januártól hatályos átalakítása - közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) az MTI-vel hétfő este.

Győr+ 2022.03.07.

Mi az a Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás?

A Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás (MFO) bevezetésével a Magyar Nemzeti Bank (MNB) célja, hogy minél szélesebb körben elérhető, közérthető és áttekinthető feltételrendszerű, egyszerű és gyors ügyintézés, valamint ügyfélbarát kárrendezés mellett köthető lakásbiztosítások kerüljenek forgalomba. A biztosítók termékei önkéntes pályázat útján nyerhetik el az MNB-től a Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás besorolást.

Győr+ 2021.10.29.

Megjelentek a védelmi intézkedésekről szóló rendeletek

A koronavírus-járvány negyedik hullámának megfékezésére a kormány újabb védelmi intézkedésekről döntött. A Kormányinfón már bejelentett intézkedésekről szóló kormányrendeletek megjelentek a Magyar Közlönyben.

Hirdetés