Címke: béke
Hirdetés
Földvári Gabriella 2023.12.03.

Lopjunk be újdonságot az ünnepekbe!

Az adventi időszak, majd az ünnep is a lélek megtisztulásáról, a szeretetről szól. Sok nő azonban teherként, kihívásként éli meg ezeket a heteket. Idén változtassanak ezen! Először is önmagunkban teremtsük meg a lelki békénket, önmagunkkal tisztázzuk, mi mire is vágyunk igazán.

Mireider Máté 2023.09.22.

Fáklyás futás a béke jegyében

Különleges futóversenyt rendeznek Győrben a hétvégén, ráadásul két napon is. A Sri Chinmoy békefutás szombati programja a békéről és az összetartozásról szól, ekkor emlékfát is ültetnek a résztvevők, míg vasárnap több számban és korosztályban több mint háromszázan futnak majd a Püspökerdőben. Nevezni még lehet a versenyekre, a szombati programra pedig bárki kilátogathat.

Győr+ 2022.12.22.

Idén is mindenki hazaviheti a betlehemi békelángot

A betlehemi Születés-barlang örökmécseséből vett láng minden évben karácsony előtt osztrák cserkészek közreműködésével érkezik Ausztriába, Isten szeretetének és békéjének szimbólumaként. A láng lámpásról lámpásra adva jut el egész Európa cserkészeihez, keresztény gyülekezeteihez és onnan a családok karácsonyi asztalaira.

Szöveg és fotó: Ficsór Dávid 2022.11.29.

Győrbe ért a Béke turné

Néhány napja indult országos útjára a szegedi Nem Adom Fel Alapítvány által szervezett Béke turné. Kedden a győri Czuczor Gergely Bencés Gimnáziumba látogatott a lelkes csapat.

Hirdetés