Címke: Barokk esküvő
Hirdetés
Győr+ 2022.08.14.

Elhangzott a barokk igen

A barokk hétvégét fénypontja minden évben a barokk esküvő, ahol a kor szellemében mondják ki a boldogító igent a párok. Szombat este Fodor Virág és Schreiner Károly is örök hűséget fogadott egymásnak.

Győr+ 2022.08.13.

Programváltozás a barokk hétvégén

A pár nagy napjának időpontja változatlan maradt, augusztus 13-án, szombaton 20 órakor örök hűséget fogadnak egymásnak a barokk hagyományok szerint. A délutáni programokban azonban lett egy kis módosítás. Részletek a cikkben!

Győr+ 2022.08.13.

Felvonulással kezdődött a Barokk Esküvő

A barokk hétvégét a látványos felvonulással indították útjára tegnap, amelyen már a Barokk Esküvő párja, Fodor Virág és Schreiner Károly is jelen volt.

Földvári Gabriella 2022.08.12.

A barokk hétvége álompárja

Fodor Virág és Schreiner Károly augusztus 13-án különleges körülmények között, barokk korabeli ceremónia keretében köt házasságot, melynek díszlete Győr csodálatos barokk belvárosa, násznépe pedig a város lakói lesznek.

Szigeti Sándor 2022.08.12.

Győr csodája

Szeretem Győr barokk utcáit járni, mert egy-egy ilyen séta egy picit mindig kiszakít a hétköznapok rohanásából, feltölt és kikapcsol.

Győr+ 2022.08.09.

Barokk belvárosi kirakatok

Városunk készül a Barokk Esküvőre, melyet pénteken és szombaton tartanak. A hagyományokhoz híven idén is korhű barokk ruhás dekorációk díszítik a belvárosi üzletek kirakatait.

Győr+ 2022.08.06.

Barokkra hangolva

Augusztus második hétvégéjén újra barokk pompába öltözik a belváros, a győriek és az ide érkező turisták ismét időutazáson vehetnek részt. A Barokk Esküvőt augusztus 12–13-án, idén immár 29. alkalommal rendezik meg.

Győr+ 2022.08.02.

Barokk Esküvő Győrben

A barokk hétvégén a XVII-XVIII. századi európai kultúrát elevenítik fel a győri belvárosban. Két napon át igazi fesztiválélménnyel gazdagodhatnak a látogatók, mert a színpadon zajló produkciók mellett az utcákon lépten nyomon felbukkannak vidám jelmezesek, táncosok, vásári komédiák. Kiemelkedik az események sorából az esküvői ceremónia, mely során egy igazi pár köti össze életét a korabeli források alapján készült forgatókönyv szerint. A pompázatos elemekkel felejthetetlenné tett esemény többezer néző előtt zajlik majd.

Földvári Gabriella 2022.06.14.

Esküvő barokk módra

Fodor Virág és Schreiner Károly augusztus 13-án különleges körülmények között, barokk korabeli ceremónia keretében köt házasságot, melynek díszlete Győr csodálatos barokk belvárosa, násznépe pedig a város lakói lesznek.

Hirdetés