Címke: Barokk esküvő
Hirdetés
Győr+ 2024.05.23.

Idén is keresik a barokk párt!

Idén is keresik a győri barokk párt, akik a város nyilvánossága előtt, látványos középkori esküvőn mondanák ki a boldogító igent.

Győr+ 2024.03.21.

Dísz és pompa, legyen statiszta!

Győr egyik kuriózumnak számító rendezvénye a Barokk Esküvő, ahol nem csak menyasszonyként vagy vőlegényként jó tündökölni, a "násznép", a kísérő fergeteg egyik tagjaként is érdemes díszes ruhát ölteni. A jelentkezés már elindult, mutatjuk a részleteket!

Bajzát Zsuzsi 2024.03.12.

Idén is keresik Győr barokk párját

A 31. Barokk Esküvő párját keresi a Győri Művészeti és Fesztiválközpont. Olyan jegyespár jelentkezését várják, aki szeretne részese lenni egy életre szóló élménynek, és a boldogító igent egy korhű szertartáson, Győr város népe előtt mondaná ki.

Szerző és fotó: Beledi Márta 2023.08.14.

Különleges lánykérés a Barokk Esküvő napján

Noémi csodás napra ébredt. Első alkalommal öltözött be a hétvégére a barokk esküvő alkalmával, felöltötte szépséges ruháját, legszebb mosolyát, és párjával, Krisztiánnal karöltve élvezte a város forgatagát.

Győr+ 2023.08.14.

Barokk fotózás gyermekszemmel

Olvasónk, Beledi Márta unokája, Kristóf is részt vett az idei győri Barokk Esküvőn. A patinás eseményről a mindössze ötesztendős kisfiú remek képeket készített, amelyeket cikkünkben megtekinthetnek.

P. Csapucha Adrienn/Kárpát Zsolt 2023.08.12.

A boldogító barokk igen – sok-sok FOTÓ!

Minden eddiginél pompásabb és felemelőbb volt Győr egyik exkluzív fesztiválja, a Barokk Esküvő. Pelczéder Lili és Imre Martin soha nem feledi 2023. augusztus 12. napját, amikor különleges körülmények között mondhatták ki egymásnak a boldogító barokk igent.

Győr+ 2023.08.11.

Barokk Esküvő: indul az időutazás!

Bár csütörtökön a nulladik nappal elstartolt a Barokk Esküvő, az igazi barokk parádé pénteken és szombaton lesz Győrben. Hétvégén rendezik ugyanis a 30. Barokk Esküvőt a városban.

Győr+ 2023.08.10.

Kezdetét vette a barokk időutazás

A Győri Barocco Csoport műsorával kezdetét vette az a három napig tartó programsorozat, melynek középpontjában idén is a szombati Barokk Esküvő áll.

Földvári Gabriella 2023.08.10.

Barokkra hangolódik a város

Ezen a hétvégén rendezik meg immár harmincadik alkalommal városunkban a Barokk Esküvőt, a világon egyedülálló programsorozatra már nagy a készülődés.

Hirdetés