Hirdetés
Címke: állatvédelem
Hirdetés
Pécskai István 2022.07.01.

„Az ebösszeírás a kutya és a tulajdonos védelmét is szolgálja”

A győri önkormányzat bejelentette, július 1. és december 31. között ebösszeírást végez. Királyfi Péter, a hivatal állattartási ellenőrzési referense arra kéri a kutyatartókat, hogy vegyék komolyan az adatlap kitöltését, amelyek elektronikusan és nyomtatott formában is megtehetnek.

Győr+ 2022.06.28.

Ebösszeírás lesz Győrben

A gondos gazda nemcsak kedvence életkörülményeire, hanem a tartásával kapcsolatos adminisztrációra is odafigyel!

Győr+ 2022.06.20.

Társállati gondolatok a világnapra

"Ma van a társállatok világnapja, s ha nem tudtátok volna, akkor én is egy társállat vagyok az Emberem mellett! Erre most igazából lehet, hogy büszkének kellene lennem, de inkább legyen ő, hogy lehet az én társemberem... "

Havassy Anna Katalin 2022.06.11.

Győri srácok mentették meg a cica életét

Kalandos napokon van túl Rózsa Tamás fotós barátunk, aki felelős macskatartóként nem hagyott sorsára egy tetőn rekedt árva cicát. A győri Szurkolók az Állatokért Állatvédelmi Alapítvány hathatós segítségével végül szombaton sikerült befogni és vélhetően a hőgutától megmenteni a vakmerő macskát.

Havassy Anna Katalin 2022.05.21.

Megérkezett a győriek adománya

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Papagájmentő Alapítvány és a Szurkolók az Állatokért Állatvédelmi Alapítvány Győr is adományokat indított el a háború súlytotta Ukrajnába, mert nem csak az embereknek, hanem az állatoknak is szüksége van a segítségre. A papagáj, a kutya és a macska eledel sértetlenül megérkezett a célállomásra.

Németh Boglárka 2022.05.20.

Kisiskolások a Füvészkertben

A Madarak-és fák napja alkalmából utólagos öko túrán vehettek részt kisiskolások a Szitás-domb Füvészkertben. Az idő és a hangulat is remek volt, sok hasznos információval lettek gazdagabbak a lurkók.

Havassy Anna Katalin 2022.05.18.

Mert nem csak az embereknek van szüksége segítségre

Az Ukrajnában dúló háború rengeteg áldozatot követelt már eddig is, és fog is, míg végre le nem teszik a fegyvert. A magyarok élen járnak a segítésben, Győr pedig ebben is példát mutat. Ráadásul nem csak az emberekre, hanem az állatokra is figyelnek. A Papagájmentő Alapítvány és a Szurkolók az Állatokért Állatvédelmi Alapítvány Győr is adományt küldött a háború sújtotta vidéken élő állatok megsegítésére.

J. Kovács Andrea 2022.04.24.

Készítsünk méhlegelőt!

Tavasszal szorgos munka kezdődik az egyik leghasznosabb és legvédettebb állatfajnál, a méheknél. Hogyan segíthetjük őket? – erről kérdeztük Királyfi Pétert, a Polgármesteri Hivatal ellenőrzési referensét.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat