Címke: állatvédelem
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.09.30.

A győri állatkert mindig jó választás!

Szerencsés helyzetben vannak a győriek, mert számos nagyszerű lehetőség közül válogathatnak, ha szeretnének kikapcsolódni. Az egyik legnépszerűbb családos helyszín a Xantus János Állatkert, amely szuper programokkal, csodás állatokkal vár kicsiket és nagyokat.

Herkely Ákos 2023.09.25.

Magunk közt a Puha Praclisokkal

A Győr+ Rádió stúdiójában a Puha Praclik Egyesület alelnöke Rikovics Anita és önkéntese Fodor Betti számolt be ismét a közelmúlt fejleményeiről.

Szerző és fotó: Győr+ Televízió 2023.07.19.

Az állatokra is figyelni kell a hőségben

Az extrém magas hőmérséklet az állatok egészségére is veszélyt jelenthet. Erre az Igazságügyi Minisztérium államtitkára hívta fel a figyelmet.

P. Csapucha Adrienn 2023.07.06.

Főszerepben a kutyák: újabb világbajnokságnak ad otthont Győr!

A Magyarországi Német Juhászkutya Klub ősszel Győrben rendezi a WUSV Világbajnokságot. Az esemény fővédnökségét örömmel vállalta dr. Dézsi Csaba András. Az erről szóló együttműködési megállapodást csütörtökön írták alá a felek. A találkozón a világbajnokság egyik vármegyei résztvevője, a szigetközi Molnár Márk is bemutatkozott, aki magával hozta hű társát, a 4 éves Johnnyt is.

Havassy Anna Katalin 2023.06.22.

Miklós, Panka és Lilike lett a mosonszentmiklósi kisgólyák neve

Különleges élményben lehetett része kedden a Mosonszentmiklósi Kormos István Óvoda, Bölcsőde és Konyha csoportjainak, hiszen a gyermekek megfigyelhették, a szakemberek miként gyűrűzik meg a gólyafiókákat és még nevet is adhattak a madaraknak.

Fotó és szerző: J. Kovács Andrea 2023.06.13.

Kormi otthonra vágyik

A Győr+ Mancsok gazdikereső rovatában most egy apró, vagány négylábú sorsát szeretnénk jobbra fordítani. Bár menhelyi gondozói szeretik és gondját viselik, ő igazi otthonra vágyik, olyanra, ami egyszer már megadatott neki.

Győr+ 2023.06.06.

Fontos információk, ha a rigó fiókát találunk

A Fióka- és Madármentés Facebook oldal számos hasznos tartalmat oszt meg követőivel. Az egyik ilyen posztjuk a rigó fiókákról szól, amelyet M. András jegyez a maga humoros stílusában, s amelyből rengeteg minden kiderül, így minden állatbarátnak szívből ajánljuk!

Hirdetés