Címke: advent
Hirdetés
Szerző és fotó: Győr+ 2023.12.07.

Mosolyt csaltak a beteg gyermekek arcára a győri területvédelmi katonák

Az MH Klempa Kálmán 7. Területvédelmi Ezred 19. Területvédelmi Zászlóaljának katonái nemcsak a kiképzések és a kiszabott feladatok során állják meg a helyüket, hanem a társadalmi felelősségvállalásból is kiveszik a részüket. December 6-án a Mikulás társaságában látogattak el a győri kórház kis betegeihez.

Kárpát Zsolt 2023.12.07.

Konkrét – Segítenek a Belvárosi Angyalok

Újra elérkezett az év legvarázslatosabb időszaka és a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány idén sem feledkezik meg a hátrányos helyzetű fiatalokról.

HAK 2023.12.07.

Adventi illatok Újvárosban

Az Újvárosi Művelődési Ház szervezésében csütörtök késő délután az Adventi illatok elnevezésű programra hívtak és vártak minden érdeklődőt, ahol Szeles Szabolcs és dr. Fekete Dávid önkormányzati képviselők is részt vettek.

Havassy Anna Katalin 2023.12.07.

Joulupukki szebbé tette a hátrányos helyzetű gyermekek napját

Nagy volt a sürgés-forgás a Vaskakas Bábszínházban csütörtökön, hiszen az igazi Mikulást, a lappföldi Joulupukkit várták, aki a Győri Művészeti és Fesztiválközpontnak köszönhetően látogatott el az ünnepi díszben pompázó helyszínre. A nézőtéren hátrányos helyzetű gyermekek sokasága várta a nagy találkozást.

Győr+ 2023.12.07.

Több mint kétszáz gyermeket köszöntött a Mikulás az egyetemen

A Családbarát munkahely címet elnyert győri Széchenyi István Egyetemen a kollégák gyermekeit és unokáit idén is köszöntötte az egyetemi Mikulás. Az intézmény szakszervezete által megrendezett hagyományos ünnepségen a kicsiket zenés műsor, táncos mulatság, sok nevetés és szeretettel készített ajándékcsomagok várták.

Győr+ 2023.12.06.

Ünnepváró Családi Délután

December 9-én (szombat) 15 órakor a József Attila Művelődési Házba (9028 Győr, Móra F. tér 1.) Ünnepváró Családi Délutánra várnak mindenkit sok szeretettel.

Herkely Ákos 2023.12.06.

Mozgalmas advent a Rómerben

Székely Zoltán, a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum igazgatója, Szabadvári Farkas Zsuzsanna, Közösség Hasznosítási Részlegvezető és Szalai Zsolt, Hozzáférés Támogatási Osztályvezető beszéltek kedden este a Mélyvízben a „Madách 200” kiállításról, a jelenleg is futó állandó és időszaki kiállításokról és azokról az adventi eseményekről, programokról, melyek a Rómerhez köthetőek.

J. Kovács Andrea 2023.12.05.

Megérkezett a Mikulás!

Szent Miklós nap előestéjén megérkezett a Mikulás a Széchenyi térre. Itt már népes gyereksereg várta a fehér szakállú öreget. Mosolyogva üdvözölte az apróságokat, s arra kérte őket, hogy énekeljenek. Így aztán egymás után csendültek fel az ismert dalok, először kicsit bátortalanul, majd egyre hangosabban. A Mikulásnak láthatóan tetszett az előadás, mert minden gyereket megajándékozott szaloncukorral.

Hirdetés