Hirdetés
Címke: advent
Hirdetés
Győr+ 2020.01.04.

Őrizzük szívünkben a lángot!

Erre biztatnak az Öt Templom Fesztivál házigazda gyülekezetei, akik a fesztivált szervező Karzat Színház Nonprofit Kft.-vel közösen, idén már nyolcadik alkalommal ünnepeltek együtt egész decemberben, az Öt Templom Advent keretei között.

Koloszár Tamás 2019.12.24.

Adventnek nincs alternatívája

„Virrasszatok! A fogyasztói társadalom advent fényében” címmel tartott előadást a Brenner János Hittudományi Főiskolán Somogyi Ferenc, a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Karának docense. A részletekről az oktatót kérdeztük.

Szabó Csilla 2019.12.23.

A találkozások gyógyítanak, a természet ellazít

Készülünk rá, de nem mindig tudjuk megvalósítani, pedig mi nők, anyák, feleségek azt szeretnénk, hogy az adventi várakozás, majd az ünnepek alatt minden tökéletes legyen, és még saját magunkra is jusson időnk a család mellett.

HAK 2019.12.22.

Karácsonyi megasláger

Egészen 2007-ig kanyarodunk vissza, amikor a sikerduótól először lehetett hallana a Szép Karácsony című dalukat, amely azóta is tartja népszerűségét.

HAK 2019.12.22.

Ha besokalltál a karácsonyi őrülettől…

A karácsonyi készülődés már régen nem arról szól, amiről kellene. A fogyasztói társadalom beszippantotta az emberiséget. Ha már végképp besokalltatok a vásárlási őrülettől, nézzétek meg Varga Zita a Győr+ TV vágójának videóját.

Győr+ 2019.12.22.

A Mentők aranyos üzenete

A Mentők idén sem felejtkeztek el a karácsonyi készülődésről s arról, hogy egy kis meglepetéssel hangoljanak minket az ünnepekre.

Tóth Lilla 2019.12.21.

Állj meg egy percre!

Érdemes megállni kicsit a karácsonyi bevásárlás őrületének közepette és beengedni szívünkbe az ünnep hangulatát, hiszen az adventi időszak igazából erről szól.

HAK 2019.12.20.

Fogadjunk, hogy tetszik Mariah Carey dala!

Az All I Want for Christmas Is You legendás karácsonyi dal, s végre felkerült a slágerlisták élére. Ehhez persze kellett, hogy új klipet is forgassanak hozzá.

Szabó Csilla 2019.12.20.

Meglepetés hangos nevetéssel és könnyekkel

A Bagolyvár Gyermekotthon lakóinak valódi karácsonyi meglepetést szerzett az Édes Otthon Győr Ingatlaniroda ajándékosztása. Jótékonysági felhívásukra két hónap alatt annyi felajánlás érkezett, hogy az ajándékokkal szinte megtelt a gyermekotthon ebédlője.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat