Visszatér Győrbe Steve Hackett és a Djabe!


2023-06-19
Steve Hackett gitárost, a rocktörténet egyik legjelentősebb zenekarának, a Genesisnek meghatározó tagját, közel két évtizedes munkakapcsolat köti össze a Djabe zenekarral. 2003 óta Steve számtalanszor közreműködött a zenekar fellépésein és albumain. Az elmúlt öt évben elkészült 6 közös kiadványuk minden eddiginél nagyobb nemzetközi sikereket hozott, e nem mindennapi formáció számára.
Hirdetés

A Genesis egykori tagja ismét Győrbe jön: Steve Hackett és a Djabe június 19-én lép fel Győrben, a Richter teremben. A koncert 19:30-kor kezdődik, érdemes egy felejthetetlen estére készülnie annak, aki elmegy az eseményre.

A Steve Hackett & Djabe: Summer Storms And Rocking Rivers (2017), Djabe & Steve Hackett: Life Is A Journey – The Sardinia Tapes (2017) és Djabe & Steve Hackett: Life Is A Journey – The Budapest Live Tapes (2018) és Djabe & Steve Hackett: Back To Sardinia (2019), Djabe: The Magic Stag (2020) és Djabe & Steve Hackett: The Journey Continues (2021) albumok a nemzetközileg is rangos, angliai lemezkiadó, a Cherry Red Records gondozásában, globálisan kerültek kiadásra. Mindegyik kiadvány sokezres példányszámban fogyott világszerte, és kiemelkedő sikereket értek el az Egyesült Államokban, Japánban és Brazíliában, Angliában, Németországban, Olaszországban és Hollandiában.

Steve Hackett – gitár, vokál, Barabás Tamás – basszusgitár, Égerházi Attila – gitár, ütőhangszerek, Nagy János – billentyűs hangszerek, Koós-Hutás Áron – trombita, szárnykürt, Kaszás Péter – dob, vokál

Az idei koncert Facebook-eseménye ide kattintva érhető el.

Kapcsolódó témák: #steve hackett |
további programok

Exkluzív – Mitől működik a klasszikus rock? A Djabe és Steve Hackett ismét Győrbe jön!

Június 19-én a Richter teremben lép fel a Djabe és Steve Hackett. A formáció tavaly járt már a városban, most ismét vendégül látja őket a folyók városa, ebből az alkalomból pedig több interjút is készítettünk a fellépőkkel.

részletek

Fejszés Attila: túrázás közben mindig eszembe jut Petőfi!

Petőfi egykor és most című rádiós sorozatunk következő, pünkösdi adásában Fejszés Attila lesz Farkas Mónika vendége. A Győri Nemzeti Színház művésze két művet is elszaval a költőtől, és azt is elárulja, hogyan viszonyul a szerzőhöz, és egyáltalán a versmondás műfajához.

részletek