Hirdetés
Játék az egész világ!

Fergeteges gyermeknapra készül az állatkert

Fotó: Győr+
Győr+
2022.05.23. 06:40

Ebben az évben is mindent megtesz a teljes körű aktív pihenés biztosításáért a Xantus János Állatkert csapata. Az állatok természetes közelsége, illetve érdekes látványetetések és tréningek mellett további kikapcsolódási lehetőséget biztosít a kert szeretett látogatóinak ezen a különleges napon.

Hirdetés

A gyerekek ünnepén, mi sem magától értetődőbb, a gyerekeken van a hangsúly. A főbejáratnál fagyi vár kicsiket és nagyobbakat is. Ezen a napon játékparadicsommá válik az állatkert. Nem csupán egy egyszerű ugrálóvárral, hanem óriási légvárbirodalommal készülnek a jeles eseményre, melyet minden gyerkőc egész nap ingyen használhat. A Rioter Kalandpark jóvoltából lézerharcban is lesz alkalma kipróbálnia magát a lelkes vállalkozóknak, sőt trükkös szemüveges akadálypályán is végigmehetnek. Ezen felül íjászkodás és Segway-pálya fűti tovább a kedélyeket. A szokásos állatkerti élmények sem maradhatnak el.

Egész napos látványetetések és napi két zooshow, elefánttréning, pingvinséta és tengerimalac-vonat, valamint az idén tavasszal nyílt Őslény Ösvény is a nagyérdeműt hivatott szórakoztatva oktatni. 

Hirdetés

Töltsenek el egy felejthetetlen napot az állatkertben. Vásárolják meg jegyüket elővételben, ezzel is elkerülve a hosszú sorban állást, hogy minél több időt tölthessenek az állatok társaságában és a játékok között. Élvezzék az óriás buborékfújót, próbálják ki a gólyalábat és a hulahoppkarikát! Ezen a napon a felnőttek is ismét gyermekké válhatnak. A győri állatkertben május 29-én játékká válik az egész világ.

Kapcsolódó témák: #gyereknap | #Xantus János Állatkert |
likeold
a fb oldalunkat