Kollégáink is ott lesznek a 22. Győri Könyvszalonon

Bajzát Zsuzsi Fotó: Győr+ Rádió
2023.11.09. 15:35

Pénteken a hivatalos megnyitóval startol a 22. Győri Könyvszalon. A programon egymást érik majd idén is az író-olvasó találkozók, ahol a szerzők mellett bizony a Győr+Média kollégáival is találkozhat a közönség.

Régi szokás, hogy olyan beszélgetőpartnereket kér fel a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér, akik az újságírás, vagy annak valamely rokon területén dolgoznak. A mi kollégáink is rendszeres résztvevői ezeknek a programoknak, idén sem lesz ez másként. Farkas Mónika rutinos már ebben a szerepben, ő a következő napokban Hidas Judittal, Gáspár Andrással és Bősze Ádámmal beszélget majd. Természetesen most sem hagyja ki a Dráma a Szalonban című programot, melyről a Kulisszák mögött című televíziós műsorban, és a Győr+Este című rádiós adásban kaphatunk beszámolót.

J. Kovács Andrea először lesz beszélgetőpartner a programon, de tudósításait hosszú évek óta olvashatjuk erről a rendezvényről. Ő Zsuffa Tündét faggatja majd a Könyvszalonon. Csapucha Adrienn kolléganőnk is új belépő a rendezvényen, de a műfaj nem áll tőle távol. Az ő vendége Cserháti Tamara és Csalár Bence lesz majd. Nagy Roland is közönség elé ül, és nagyon készül a beszélgetésre. Jakupcsek Gabriella lesz a partnere, aki nem csak rádiós és televíziós személyiségként, hanem íróként is nagyon tehetséges. 

Kollégáinkkal a csütörtöki Juice-ban beszélgettünk. 

Kapcsolódó témák: #Győri Könyvszalon | #Kultúra |