Ismét Győrben koncertezik a Hiperkarma alapító tagja

Győr+ | Illusztráció: Pixabay
2023.03.10. 20:58

Március 12-én a Városrész Napok második napján Bérczesi Róbert is fellép a József Attila Művelődési Házban, ahol akusztikus hangzásban a jól ismert dalai lesznek hallhatók, emellett valami újba is belekóstolhatunk.

A zenész a Hiperkarma alternatívrock-zenét játszó együttes mellett szóló karrierjét is építgeti, csak egy kicsit más hangzásban, ezt hallhatjuk majd mi is a Városrész Napok keretein belül.

A Molnár Tamással közösen készített Nélkülem című új dal, amely hangzásában feleleveníti a rock elemeit, még csak most látott napvilágot, de azóta ettől hangos a videómegosztó platform. A két zenész egy könyvkiállításon ismerte meg egymást és megbeszélték, hogy csinálnak egy közös dalt, ez lett a Nélkülem.

Bár a dal akusztikus verziója március 19-én fog megjelenni videóklippel együtt, de a zenész már március 12-én szeretné megmutatni a győri közönségnek, így a résztvevők elsőként hallhatják az akusztikus gitárra írt vadonatúj dal átdolgozását.

Bérczesi Róbert a szólókarrier mellett az együttest sem hanyagolja el, hiszen készül egy új Hiperkarma dal is. „Stúdióban vagyunk, próbálunk, most elindult a tavaszi turnénk is és jönnek majd a fesztiválok. Ez a 23 éve fennálló Hiperkarmának a legjobb alakulata és remélhetőleg nem lesz több tagcsere sem. Emellett hamarosan debütál az új formációnk is a Sziámi-Karma, ahol két gitárt és három énekest lehet majd hallani a trióban – mondta el Bérczesi Róbert.

A Győr+ Rádió reggeli beszélgetését itt tudja visszahallgatni, ahol Bérczesi Róbert több mindenről is beszámol: