Dallos Bogi is fellép Győrszentivánon

Győr+ Fotó: O. Jakócs Péter
2023.03.08. 17:13

Március 11-én szombaton indul, és egészen május 31-ig tart a Városrész Napok ingyenes programsorozat, amely nevéből adódóan Győr városrészeibe viszi el a felhőtlen szórakozás lehetőségét. A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér szervezésében megvalósuló eseményeken a gyerekek, a fiatal felnőttek és az idősebb generáció is megtalálja a neki tetsző programokat.

Első alkalommal, március 11-én Győrszentiván és Likócs lakóit várják programokkal, amelyeknek a helyszíne a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ (Győr, Váci Mihály u. 3.) lesz.

Fellép többek között Dallos Bogi énekes is, aki a Győr+ Reggeliben elmondta, nagyon várja már, hogy színpadra állhasson az eseményen. 19 órától kezdődik az akusztikus koncert, amelyen hallhatják a győri születésű Bogi hangját.

,,Egyórás akusztikus koncertre készülhet a közönség, amelyben rengeteg saját dal és kedvenc feldolgozás is lesz. Mindig más érzés számomra Győrben vagy a város környékén zenélni. Nagyon jó érzés, amikor ismerős arcokat látok, említhetem akár a régi osztálytársaimat vagy a tanáraimat. Az akusztikból adódóan ez egy intimebb koncert lesz, mintha a nagyzenekarral lépnék fel. Ilyenkor egy kicsit mindig többet szoktam mesélni a dalok történetéről” – mesélte Dallos Bogi.

Az énekes hozzátette, novemberben jelent meg a második nagylemeze, amely Az út közepén címet kapta.

,,Nagyon sokat dolgoztam vele az elmúlt időszakban. Egyébként YouTube-ra gyártok interjúkat és beszélgetéseket. Emellett a koncertek és a dalkészítés töltötte ki a mindennapjaimat” – mesélte Dallos Bogi.

A Dallos Bogival a Győr+ Reggeliben készített beszélgetést alant hallgathatják vissza:

Kapcsolódó témák: #énekes | #koncert | #zene |