Hirdetés
Egy párkapcsolat evolúciója

Májusban minden héten szerelemre hangol a Győr+Reggeli

Illusztráció: Pixabay
Bajzát Zsuzsi
2022.05.03. 14:29

Hol ismerkedjünk? Honnan tudjuk, hogy a másikat nekünk szánta az ég? Mennyi idő után költözzünk össze? Mit tegyünk, ha megcsaltak, vagy ha épp bennünk fordult meg a gondolat? Ezek a kérdések emberek milliárdjait foglalkoztatják világszerte, egy párkapcsolat kialakulására, megélésére viszont nincsen általános recept. Ami megtörténhet, az megtörténik, és ami elromolhat... erre úgyis tudják a választ. Barangolni hívjuk a Győr+Média követőit májusban, méghozzá egy olyan erdőbe, aminek a térképét mindenki saját maga rajzolja.

Hirdetés

Pilát Gábor könyveit, írásait több százezren olvasták már, előadásain pedig a közönség issza a szavait. Pedig ő – saját bevallása szerint – nem szeretné egy angyal szárnyait a hátára erősítve körbe-körbe repkedni a szobában vagy egy piedesztálra állva szónokolni ezen dolgokról, csupán a saját tapasztalatait osztja meg, amiket hosszú évek alatt gyűjtött össze. Példabeszédre nem, segítségre viszont sok esetben szükségünk van, hiszen egy külső szemlélet, egy jól betalált mondat rengeteget mozdíthat előre egy elakadáson.

Habár a kapcsolatok ezerfélék, mégis vannak állomások, amiken minden pár átmegy valamilyen formában. Nekik is szeretnénk segíteni májusban minden szerdán 8:30-kor a Győr+Reggeli műsorában. Szerelmi bájitalt nem, de érdekes beszélgetéseket ígérhetünk. Tartsanak velünk!

Hirdetés

Egy kis ízelítőért kattintsanak IDE!

Kapcsolódó témák: #Győr+ Rádió | #szerelem |
likeold
a fb oldalunkat