Címke: zene
Hirdetés
HAK 2023.12.01.

Szenzáció: 1995 után új dallal jelentkezett a HUNGÁRIA

Nem véletlen az időzítés, hiszen az új dal és a klip címe: „Karácsonyra rock and rollt kérek”, ami persze nem csak egy rendhagyó karácsonyi dal, hanem egy ajándékötlet is, hiszen jövő nyáron megismételhetetlen és pótolhatatlan koncertet tartanak a stílus hazai állócsillagai.

Győr+ 2023.11.27.

Koncert a Hangraforgó Együttessel

Győr Megyei Jogú Város Német Önkormányzata látja vendégül a Hangraforgó Együttest, november 30-án 17 órakor. Helyszín: Győr, Kazinczy u. 4. I. emelet.

Farkas Mónika 2023.11.21.

Romantikus gyöngyszemek

A műfaj legszebb darabjait tűzi műsorára a Győri Filharmonikus Zenekar Berkes Kálmán művészeti vezető dirigálásával és Czene Rudolf zongoraművész közreműködésével. Liszt és Brahms művei Veszprémben, Zalaegerszegen és Mosonmagyaróváron csendülnek fel.

Mireider Máté 2023.11.19.

Különleges hangszerrel ismerték el RockMilady munkáját

RockMilady már hosszú évek óta üde színfoltja Győr zenei életének. A fiatal zenészt azonban nem csak városunkban hallgatják: dalait és feldolgozásait az online térben már közel 40 millióan tekintették meg.

Farkas Mónika 2023.11.15.

Haydn és a csembaló

Különlegesnek ígérkezik és legekben sem szűkölködik a Richter János hangversenybérlet következő bemutatkozása november 30-án. A Haydn és a csembaló című koncerten a magyar régizene-játék korszakos egyénisége, Spányi Miklós játékával avatja fel a Győri Filharmonikus Zenekar új csembalóját.

Farkas Mónika 2023.11.09.

A zenetörténet hálószobatitkai

Illik-e ilyet? Nagy zeneszerzők szerelmi életéről hosszasan, szórakoztató formában beszélni, írni? Bősze Ádámtól érkezik a határozott válasz: igen!

Földvári Gabriella 2023.11.08.

Egy pódiumon diákok, szülők, nagyszülők

Első önállóan szervezett koncertjét tartja meg november 11-én 19 órakor Győrött, az Egyetemi Hangversenyteremben (zsinagóga) Kórusok határon átnyúló kézfogása címmel a Bartók Generációk Hangja vegyeskar, közösen az ausztiai Collegium Vocale Kapfenberg kórusával.

Győr+ 2023.11.07.

Rangos gitárcég támogatja a győri RockMiladyt

Egy előadó életében sokféle elismerés létezhet, az egyik legkomolyabb, ha neves hangszergyártó cégek kérik fel őt nagykövetnek. A győri énekesnő, RockMilady most átélheti ezt a megtiszteltetést, sőt húga, BassSister is büszke IBANEZ basszusgitár tulajdonos lesz hamarosan.

Farkas Mónika 2023.11.07.

Fénytörés Győrben

Vasárnap este Győrben érkezik a Margaret Island „Szabadon szép a tánc” elnevezésű országos turnéja a Szegedi Kortárs Balett közreműködésével. A népszerű együttes eddigi történetének legnívósabb produkcióját vitte színpadra az ambiciózus táncosokkal.

Hirdetés