Hirdetés
Címke: zene
Hirdetés
Szigethy Teodóra 2021.07.24.

„Életünk legjobb lemeze készült el, azt hozzuk Győrbe”

Nem a vírushelyzet adta az ötletet a Hooligans legújabb albumának, a Zártosztálynak, az csak elnyújtotta a megjelenést. Kiss Endi azt mondta, életük legjobb lemeze készült el, amit teljes egészében lejátszanak Győrben. A zenész beszélt a Covid19 szórakoztatóiparra gyakorolt hatásáról is.

Földvári Gabriella 2021.07.16.

Fröccsözve jótékonykodhatunk

A hagyományos XVI. Győri Rotary Fröccsnapokat július 16–18. között rendezik meg, koncertekkel, kiállításokkal, gyermekprogramokkal a Dunakapu téren.

Hajba Ferenc 2021.07.15.

Placido Domingo Győrben ad hálakoncertet a világnak

A világ egyik legismertebb énekese, a spanyol Placido Domingo augusztus 6-án Győrben ad jótékonysági koncertet, mellyel a világ valamennyi egészségügyi dolgozójának megköszöni a Covid-19 járvány elleni áldozatos harcukat.

Havassy Anna Katalin 2021.07.10.

„Őrizzük mosolyodat” – 28 éve nem felejt a magyar rockélet

Huszonnyolc év telt ez azóta, hogy az EDDA gitárosa, Kun „Kunos” Péter egy máig tisztázatlan balesetben elhunyt. A seb azóta sem gyógyul, minden év júliusában újra felszakad, a zenekar és rajongói nem felejtik a mosolygós srácot, a kiváló gitárost, az ízig-vérig rockert.

Győr+ 2021.07.10.

Elszabadul a pokol DJ Yamina új klipjében

A Rádió 1 népszerű dj-je és Tóth Andi egy közös dallal és klippel lepi meg rajongóit. A „Fantasy”-hoz Yamina ötlete nyomán készült el a videó, melyben szó szerint elszabadul a pokol a dögös dj és az énekes körül.

Ficsór Dávid 2021.07.08.

Zichy 345: „Járai Márk sétált az idővonalon”

Idén ünnepli a Zichy-palota újjáépítésének és barokk stílusú átépítésének 345. évfordulóját. A jubileumi évvel kapcsolatban egy rendezvénysorozatot indított az épületben üzemelő Győri Művészeti- és Fesztiválközpont.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat