Hirdetés
Címke: zene
Hirdetés
Győr+ 2020.10.16.

Elhunyt az AC/DC egykori gitárosa

Bár nem töltötte be hosszú időn keresztül a basszusgitáros posztot az AC/DC-ben, azért október 14-ei halála megrázta a rockrajongókat. Paul Mattersre emlékezünk.

Győr+ 2020.10.15.

Láttad már a Tankcsapda új videóját?

Tilla és a Tankcsapda imázsfilmeket lepipáló feelgood-klipben foglalták össze a debreceniséget a Road Movie klipsorozat legújabb részében, ami az együttes Ülj le mellém című dalához készült.

Frédy 2020.10.13.

Félóra decibel Extra

Új műsorral jelentkezett a Győr+Televízió zenei magazinja, a Félóra Decibel, ezúttal egy extra kiadással.

MTI 2020.10.06.

Springsteen új albuma mellé film is érkezik

Egy dokumentumfilm is érkezik Bruce Springsteen új albuma mellé. Az amerikai rocksztár Letter to You című lemeze október 23-án jelenik meg, akárcsak a stúdiómunkát megörökítő, azonos című filmes anyag.

Gyor+ 2020.10.05.

Félóra Decibel

Új műsorral jelentkezett a Győr+ Televízió népszerű zenei magazinja.

MTI 2020.10.03.

Visszatér az AC/DC

Visszatér az AC/DC. A világhírű ausztrál rockzenekar szerdán megerősítette, amit az elmúlt hetekben médiacsatornáin, hirdetésekben már sejteni engedett: a hat évvel ezelőtti felállásban áll össze, és a hírek szerint új lemezt is megjelentet.

Győr+ 2020.10.02.

Váray Laci nem csak erre jó…

Új dallal és klippel jelentkezett Váray László dalszerző, énekes. Akusztik Stand Up című műsorának legújabb felvétele egy 2020-as rockabilly blues, aminek a hangszerelése sem megszokott. Jöjjön a Csak erre voltunk jók!

MTI 2020.09.25.

Első helyen nyitott Leslie Mandoki albuma

A megjelenés hetében első helyen nyitott a Mandoki Soulmates, vagyis Leslie Mandoki zenekarának dupla albuma a Mahasz hivatalos slágerlistáján.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat