Hirdetés
Címke: zene
Hirdetés
Győr+ 2021.09.16.

Puskás Peti testvére új szerepben

Teljesen új zenei irányzatra váltott a The Biebers: a legfrissebb, Későn érkezem című daluk ugyanis nemcsak műfajilag, hanem a hozzá készült videoklip tekintetében is új fejezetet nyit a banda történetében. Ráadásul Puskás Peti és Ekanem Bálint mellett most először Puskás Danit is hallhatja énekelni a közönség. A ‘Későn érkezem’ a zenekar készülő harmadik nagylemezének második előfutára, a dalszöveget pedig Bánki Beni jegyzi.

mti 2021.09.15.

Meghalt Póka Egon

Elhunyt Póka Egon zenész. A Hobo Blues Band, a P. Mobil, majd a Póka Egon Experience basszusgitárosa, zeneszerzője 68 éves volt.

Győr+ 2021.09.14.

Folytatódik a nyúli család megsegítése

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a nyár utolsó napján vált a lángok martalékává egy család háza Nyúlon. Apa, három gyereke és nagyszülők éltek itt együtt. A helyiek összefogtak értük, de továbbra is bármilyen felajánlást szívesen fogadnak. Szeptember 18-án jótékonysági koncert lesz, Pápai Jocival!

Ficsór Dávid 2021.09.04.

A kenyeret és a kézművességet ünneplik

Elkezdődött a Széchenyi téren a XIX. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó. A hagyományoknak megfelelően megnyitóval vette kezdetét a csaknem 20 éves múltra visszatekintő rendezvényt.

J. Kovács Andrea 2021.08.31.

Játszik, ír, rendez, és néha temet

A győriek ezen a nyáron több alkalommal is láthatták, hallhatták Derzsi Györgyöt. A felvidéki származású színész, énekes, zeneszerző júniusban a Szent László Napokon, júliusban pedig a Bezerédj-kastélyban állt közönség elé. Néhány hete az is kiderült, hogy szerzőtársával megnyerte a Madách Színház musicalpályázatát.

MTI 2021.08.31.

A Dream Theater jövőre ismét Magyarországra jön

Budapesten is bemutatja októberben megjelenő új albumát a Dream Theater. Az amerikai progresszív metál zenekar A View from The Top of the World című, tizenötödik stúdiólemezét kísérő turné 2022. május 10-én ér a magyar fővárosba, a Papp László Sportarénába.

Ficsór Dávid 2021.08.25.

„A nóta minden bajra gyógyír”

A Nyugdíjasok és Nótakedvelők XX. Országos Találkozóját rendezték Győrben kedden és szerdán. A rendezvénynek az egykori Hotel Konferencia adott otthont.

Győr+ 2021.08.24.

Jön a Tankcsapda, ezeket érdemes tudni!

A nyarat Győrben idén a Tankcsapda rockzenekar zárja. A koncerttel kapcsolatos tudnivalókat mindenkinek érdemes böngészni! Részletek és térkép a cikkben!

Ficsór Dávid 2021.08.23.

Nagy buli volt Marcalvárosban

Remek programok, sztárfellépők és kiváló hangulat jellemezte a hosszú hétvégét Győrben. Ezek közül is kiemelkedett a három napos marcalvárosi ingyenes rendezvény, amelyre több ezren látogattak ki.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat