Címke: zene
Hirdetés
Farkas Mónika 2022.09.22.

Berkes 70

A Nikisch-bérlet szerdai nyitókoncertje igazán ünnepi alkalom volt, ezen az estén köszöntötték a Győri Filharmonikus Zenekar muzsikusai a közönséggel együtt Berkes Kálmán művészeti vezetőt 70. születésnapja alkalmából. A karmestert a város Ezüst Emlékérmével tüntette ki dr. Dézsi Csaba András polgármester.

HAK 2022.09.22.

Váray Laci dalban mondja el

Hogy is mondhatná el jobban a gondolatait egy zeneszerző-zenész-énekes, mint dalban? Nos, a győri Váray László is így tett, aki legújabb szerzeményében az aktuálisan megélt helyzetről énekel.

Mireider Máté 2022.09.18.

Carson Coma koncert a Bridgeben

Sokan voltak kíváncsiak a Carson Coma koncertjéra a Bridgében, a jegyek szinte pillanatok alatt elfogytak. A hangulat jó volt, a zenekar pazar, a fotók talán egy kicsit visszaadják az élményt.

hirdetés
Győr+ 2022.09.10.

Jön a Kopaszkutya

A legendássá vált filmszatíra szeptember 14-én Győrbe érkezik, az érdeklődők pedig ingyenesen tekinthetik meg a Bezerédj-kastély Művelődési Házban.

Bajzát Zsuzsanna 2022.09.01.

Édesanya simogat: új könyvvel jelentkezik Töreky Zsuzsi

Töreky Zsuzsi zenepedagógust nem kell bemutatni a győrieknek. Tíz éve szórakoztatja, tanítja, segíti a családok életét, többek között különleges Kerekítő és Búgócsiga Muzsika foglalkozásokkal. A szakember új könyve most nem a mesékről, vagy a dalokról, hanem módszerének titkáról szól.

P. Csapucha Adrienn 2022.08.26.

A határokat feszegeti a rekorder virtuóz

Alig töltötte be a harmadik X-et, de már világsztárnak számít Péter Bence. A fiatal magyar zongoraművész 2012-ben került be a Guinness Rekordok Könyvébe, amikor egy perc alatt 765 hangot szólaltatott meg a zongorán. A tehetséges virtuóz a napokban a Győri Filharmonikus Zenekarral koncertezett a Fertőrákosi Barlangszínházban úgy, hogy korábban még soha nem lépett fel zenekarral színpadon.

Hirdetés