Hirdetés
Címke: Volán
Hirdetés
Győr+ 2021.08.28.

Változások a megyei buszmenetrendben

Közzétette a szeptember elsejétől érvényes változásokat a Volán. Jellemzően a települések közti menetrendek változnak, igazodnak az iskolai időszakhoz, de lesz megálló-névváltoztatás is.

Győr+ 2021.05.19.

Ünnepi menetrend a tömegközlekedésben

A MÁV-Volán-csoporthoz tartozó közlekedési társaságok – MÁV-START, Volánbusz, MÁV-HÉV – a pünkösdi ünnepekhez igazították a járatok közlekedési rendjét. A pünkösdi ünnepi forgalom ideje alatt a vonatok május 23-án az ünnepi, május 24-én pünkösdhétfőn a vasárnapi, május 25-én már a munkanapi menetrend szerint közlekednek.

Győr+ 2021.05.13.

MÁV-Volán: plusz két szabadnap az oltakozóknak

A MÁV-Volán csoport ma megjelent közleményében egyebek között az szerepel: kiemelkedő közszolgáltatóként a vállalatcsoport különösen fontosnak tartja, hogy munkavállalói védettek legyenek a koronavírussal szemben, egyrészt saját, másrészt az utasok egészségének megőrzése érdekében.

mti 2021.04.15.

Áprilisban ingyenesen utazhatnak az alsósok a helyközi járatokon

A védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának részeként április 19-én az általános iskolák alsó tagozatos tanulói számára újraindul a jelenléti oktatás. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) döntése alapján a kisiskolások a hónap fennmaradó részében diákigazolványuk felmutatásával, jegy vagy bérlet megváltása nélkül utazhatnak a helyközi közösségi közlekedésben.

Győr+ 2021.04.12.

MÁV: sok újdonságot hoz a menetrendmódosítás

Április 11-től, a szokásos évi első menetrendmódosítással további újításokat vezet be a MÁV-START annak érdekében, hogy minél többen vegyék igénybe a közösségi közlekedést, akár a megyeszékhelyek, városok közötti utazásra, akár kirándulás, túrázás céljából. A fejlesztések a térségben többek között a Győr—Kaposvár—Pécs, a Győr—Veszprém és a Budapest―Győr―Hegyeshalom viszonylatokon hoznak jelentősebb változásokat.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat