Címke: vívás
Hirdetés
MTI 2022.12.02.

Kerekesszékes vívó Eb: Egy ezüstérem a negyedik napon

A magyar női párbajtőrcsapat ezüstérmet nyert a varsói kerekesszékes vívó Európa-bajnokság pénteki versenynapján. A Magyar Paralimpiai Bizottság tájékoztatása szerint a Krajnyák Zsuzsanna, Madarászné Mező Boglárka és Veres Amarilla hármasából összeállított csapat a fináléban a lengyelekkel vívott szoros párharcokat, azonban 45-44-re alulmaradt, így ezüstérmes lett.

MTI 2022.11.09.

Kómában volt a Nemzet Sportolója

Betegsége után jobban van a Nemzet Sportolója, Kamuti Jenő, akiről csak a családtagok és a szűk baráti kör tudta, hogy nem sokkal szeptember 17-i, 85. születésnapja után kórházba került.

MTI 2022.06.20.

Aranyérmes a magyar férfi kardcsapat

Aranyérmet nyert a Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás összeállítású kardcsapat az Antalyában zajló vívó Európa-bajnokság hétfői napján, miután a kora esti döntőben nagy csatában, 45-39-re legyőzte az ukrán együttest.

MTI 2021.12.29.

Szilágyi Áron hetedik lett az év sportolója választáson

Elaine Thompson-Herah és Robert Lewandowski zárt az élen a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) hagyományos év végi szavazásán, amelyen Szilágyi Áron a hetedik lett. Az esztendő legjobb férfi sportolójának megválasztott lengyel labdarúgó a Bayern Münchennel bajnok lett és német Szuperkupát nyert, a naptári évben 43 Bundesliga-gólt szerzett, amivel megdöntötte Gerd Müller 1972-es rekordját.

MTI 2021.07.31.

Nyolcadik lett a női kardcsapat

A magyar női kardválogatott az utolsó mérkőzését is elvesztette, így a kilences mezőnyben a várakozást alulmúlva a nyolcadik helyen végzett a fegyvernem szombati csapatversenyében a tokiói olimpián.

Hirdetés