Címke: világbajnokság
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.12.04.

Találkozások és támogatások

Több támogatást is átadott a napokban a polgármester, így az éppen világversenyen bizonyító Ihász Veronika, valamint az egyetem turizmus és vendéglátás tanszékének képviselői is örömmel érkeztek a városházára dr. Dézsi Csaba Andráshoz. Az egyenként 300 ezer forintos támogatás nagy segítséget jelent az érintetteknek, akiket szakterületükről, ott szerzett eddigi tapasztalataikról, kihívásaikról is szívesen kérdezett a városvezető.

Szigeti Sándor 2023.12.03.

Darts vb: Ihász Veronika a legjobb 16 között

A Győri Darts Club dobója a házigazda angolok egyik játékosát, Joe Clementset múlta felül a szombati nyitónapon. A találkozó nem indult simán, Veronika azonban ledolgozta hátrányát, az első játszmában négy breakleget követően jutott előnyhöz.

Győr+ 2023.11.28.

Kézilabda világbajnokság: négy győri a magyar válogatottnál

Szerdán megkezdődik a dán-holland közös rendezésű női kézilabda világbajnokság. A játékoskeretben Győri-Lukács Viktória és Szöllősi-Schatzl Nadine képviseli a Győri Audi ETO KC-t, míg a szakmai stábban Pigniczki Krisztina másodedzőként, Holanek Zoltán erőnléti trénerként dolgozik.

Szigeti Sándor 2023.11.08.

Idén is drukkolhatunk győri dobónak a darts vb-n!

Sporttörténelmi sikert elérve összesen öt magyar versenyző vesz részt a World Darts Federation (WDF) idei világbajnokságán. A győri Ihász Veronika rögtön a nyitónapon bemutatkozik.

MTI 2023.10.20.

Tomori és Planéta is kihagyja a vb-t

Két korábbi győri játékos, Tomori Zsuzsanna és Planéta Szimonetta biztosan nem lesz tagja a magyar női kézilabda-válogatottnak a november 30-án kezdődő olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.

Hirdetés