Címke: világbajnokság
Hirdetés
Szigeti Sándor 2022.09.25.

Családban marad: Csay Renáta és fia egy VB-n indul

Példátlanul gazdag sportpályafutásának történetét 45 évesen, a jövő heti portugáliai kajak maraton világbajnokságon írhatja tovább Csay Renáta. A kétgyermekes családanya ráadásul a nagyfiával együtt versenyzik majd a világeseményen.

MTI 2022.09.18.

EB-ezüstöt szerzett a női öttusa-csapat

Ezüstérmes nyert a Gulyás Michelle, Simon Sarolta, Barta Luca összeállítású magyar csapat a székesfehérvári öttusa Európa-bajnokság női versenyében. Egyéniben Gulyás harmadikként végzett.

MTI 2022.09.08.

Döntőben a magyar férfiválogatott

A címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott 10-8-ra legyőzte a világbajnok spanyol csapatot a Splitben zajló 35. Európa-bajnokság csütörtöki elődöntőjében.

Pécskai István 2022.08.22.

Frizbiben is ászok a győriek

Történelmi tettet hajtottak végre a magyar frizbiválogatottak tagjai! Az összevont (mixed), tehát lányokat és fiúkat is szerepeltető U17-es gárda az Eb-n, az U20-as együttes pedig a világbajnokságon diadalmaskodott. Ami közös mindkét sikerben, hogy győri játékosok is részesei voltak! Az U20-as válogatottat öt győri fiatal erősítette. Közülük Halász Júlia, az Up&Fly Frizbi SE sportolója ráadásul meghatározó játékosként vezette győzelemre a nemzeti csapatot.

MTI / Győr+ 2022.07.19.

Kopasz, Takács és Balla is a VB-csapatban

Az épeknél 32, a paraversenyekben pedig nyolc sportoló képviseli majd Magyarországot a kanadai Halifaxben augusztus 3. és 7. között sorra kerülő kajak-kenu világbajnokságon.

MTI 2022.07.18.

Világbajnok lett Szilágyi Áron

Három káprázatos olimpiai aranyérem után most egyéni világbajnoki címet is szerzett klasszis magyar kardvívó.

Hirdetés