Címke: verseny
Hirdetés
Győr+ 2022.09.26.

Különdíjat kapott a győri Prohászka iskola

Kihirdették az Apor Vilmos Katolikus Főiskola Hogy érzi magát a Föld? című országos kreatív alkotói pályázat eredményeit. A pályázatra kisfilmmel, verssel és különféle installációkkal lehetett nevezni. Összesen 253 pályamű közül választották ki a legjobbakat. Büszkeség, hogy győri iskola is kapott elismerést a versenyen.

Győr+ 2022.09.10.

Vízen is kiválóan teljesítenek a rendőreink

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szervezte meg a XIX. Országos Vízirendészeti Járőrversenyt szeptember 7-8. között. A megmérettetés célja, az érintett rendőri állomány szakmai ismereteinek felmérése, bővítése volt. A rendezvényen az ország 15 csapata vett részt.

Győr+ 2022.09.06.

Így főztek a KicsiNagykövetek

Készül a megye KicsiNagykövete és KicsiAttaséi a diplomáciai verseny döntőjére. Feladatuk egy videó film elkészítése, melyben egy neves séffel készítenek el egy magyaros ételt.

Győr+ 2022.08.24.

Győri tűzoltók diadala

Véget ért a Gróf Széchenyi Ödön országos tűzoltósportverseny, amelyen a nemzetközi tűzoltó-olimpiai indulás volt a tét.

Győr+ 2022.08.06.

Horgászverseny: 11 horgász, 140 kg hal

Idén harmadik alkalommal rendeztük meg a Pannon-Víz Zrt. dolgozói és családtagjai körében népszerű horgászversenyt. Ebben az évben egy új helyszínen, Bősárkány határában mérettették meg magukat horgászaink egy jó hangulatú pecázás keretében.

Pécskai István 2022.08.04.

U23-as atlétikai viadal az Olimpiai Sportparkban

Augusztus 5-én, pénteken újabb nívós utánpótlás atlétikai versenynek ad otthont az Olimpiai Sportpark. Magyarország, Csehország és Lengyelország legjobb fiatal sportolói mérik össze a tudásukat. Az eseményre ingyenes a belépés.

Győr+ 2022.07.17.

Magyar cukrász a világ második legjobb fagylaltkészítője

A Gelato Festival a napokban hirdette ki a világ legjobb fagylaltkészítőit. A nemzetközi ranglista második helyezettje Fazekas Ádám lett a pisztácia gyümölcsfagylaltjával. A magyar cukrászmester eredménye már a nemzetközi sajtót is bejárta.

MTI 2022.07.14.

A Raiffeisen Fifty-Fifty nyerte az 54. Kékszalagot

A Józsa Márton kormányozta Raiffeisen Fifty-Fifty rekordidővel, 7 óra 13 perc 21 másodperccel nyerte az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjat csütörtökön Balatonfürednél. Második helyen a Team Kaáli, harmadikon a Prospex Delta ért célba.

Németh Boglárka 2022.07.12.

Díjazták a kicsinagykövetet és a kicsiattasékat

Nagy siker a Magyarság Kicsinagykövete című program, ami egy kihagyhatatlan lehetőség a tanárok, az iskolák, a szülők és a diákok számára, hogy az iskolai oktatáson túl ismereteket adjon át, miközben erősíti a fiatalokban a hazaszeretet, a kultúra és a sport szeretetét, kihangsúlyozva a család fontos szerepét. Az élményközpontú és szórakoztató programot 10-12 éves diákoknak hirdették és rendezték meg felmenő rendszerben.

Hirdetés