Címke: verseny
Hirdetés
Pécskai István 2023.11.08.

Győriek remekeltek a Magyar Gokart Nagydíjon

Büszkék lehetünk a fiatal győri autóversenyzőkre, akik előtt ígéretes karrier áll! A Kálmán Motorsport (KMS) ifjú pilótai a dobogón zártak a hétvégén, Kecskeméten rendezett MNASZ Magyar Gokart Nagydíjon. Városunk két versenyzője is sikeresen szerepelt a versenyen.

Szöveg és fotó: Pannon-Víz Zrt./Borsi Viktória 2023.10.29.

Országos Ügyfélszolgálati Versenyen mérettették meg magukat a Pannon-Víz Zrt. munkatársai

Idén Sopronban rendezték meg a víziközmű-szolgáltatók közötti Országos Ügyfélszolgálati Versenyt és Értékesítési Konferenciát, melynek keretében tizenhetedik alkalommal mérhették össze szakmai tudásukat és rátermettségüket a szolgáltatók csapatai egy háromnapos rendezvény keretében. A versenyek célja, hogy a víziközmű-szolgáltatók évről évre jobban megismerjék egymás tevékenységét, hozzájáruljanak az ágazat szolgáltatási színvonalának fejlesztéséhez és nem utolsó sorban erősítsék a szakma összetartozását.

MTI 2023.10.23.

Madách 200 – Átadták az irodalmi vetélkedő díjait

Átadták a Madách 200 címmel meghirdetett irodalmi vetélkedő díjait hétfőn Budapesten. A Magyar Nemzeti Múzeum és a Rákóczi Szövetség Madách-emlékév alkalmából megrendezett versenyén az első díjat a Szarvasról érkező Csodaszarvas csapata vette át.

Győr+ 2023.10.20.

A jövő mesterei

A tavalyi csornai vendégszereplés után ismét Győrben versenyeztek a jövő mesterei. A Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában rendezték meg „ A jelen tanulója, a jövő mestere” nevű szakmai vetélkedőt, amelyre az egész vármegyéből érkeztek fiatalok.

Győr+ 2023.10.16.

A csúcson zárta az évet a győri Kálmán Motorsport

Csak a szokásos – mondhatnánk a győri Kálmán Motorsport (KMS) idei teljesítményére. Azokban a kategóriákban, ahol a csapat versenyzői indultak, mindenütt összetett dobogós helyezésekkel és bajnoki címekkel sikerült zárni az MNASZ Országos Gokart Bajnokságot.

Győr+ 2023.10.11.

Győr ad otthont az egyik legrangosabb szaunaverseny hazai döntőjének

Az ország legjobb szaunamesterei október utolsó hétvégéjén Győrben mérik össze tudásukat, a győztes itt kvalifikálja magát a nemzetközi verseny prágai világdöntőjébe. A versenyzők olyan különleges technikákat alkalmaznak, amelyekkel egy szokásos szaunaszeánszon nem találkozunk, s ami talán a legnagyobb erénye a rendezvénynek, hogy ezekre a programokra a zsűrin kívül a fürdővendégek is beülhetnek. Szaunafesztivál ez a javából.

Ficsór Dávid 2023.10.04.

Előttük nincs akadály

Kedden kezdődött és vasárnapig tart a németjuhászkutya-világbajnokság Győrben.

Győr+ Rádió 2023.09.20.

Rotakapától volt hangos szerdán a Győr+Reggeli!

Ismeretlen hang pezsdítette fel szerdán reggel a Kodály Zoltán utca környékét. Valószínűleg ritkán fordul elő városi környezetben rotációs kapa, olyan pedig, mint ami a Győr+Média székház előtt volt látható, talán még sosem járt errefelé.

Hirdetés