Címke: vény nélkül
Hirdetés
Dr. Dézsiné Szentes Veronika 2023.07.30.

Ezek a fülzúgás leggyakoribb okai

Kisebb-nagyobb sistergés, átmeneti vagy állandó sípolás, zúgás a fülben - sokan küzdenek ezekkel a nyugalmat teljesen ellehetetlenítő, néha őrjítőnek tűnő problémákkal.

Dr. Horváth Zsuzsanna belgyógyász 2023.07.30.

Mit tegyünk kánikula idején? – orvos válaszol

A kánikulai a napok különösen megviselik nemcsak egy beteg ember szervezetét, hanem az egészségeseket is, ezért fontos, hogy a hőség ellen mindenki megfelelően védje magát.

Dr. Dézsiné Szentes Veronika 2023.07.02.

A szívsebészet újabb módszerei

A szívsebészetben az utóbbi években számos új módszer jelent meg, amelyek lehetővé teszik a betegek hatékonyabb és biztonságosabb kezelését

Győr+ 2023.07.02.

WHO: Jó tanácsok a kánikulában

A hosszú téli napokon nagyon várjuk, de amikor beköszönt, nem győzünk túl lenni rajta. Mi az? Igen! Ez a kánikula, amely jelentősen megterheli szervezetünket.

Dr. Sík Sándor állatorvos 2023.07.01.

Utazás és nyaralás kedvenceinkkel

A vakáció tervezésekor gondolnunk kell kedvenc háziállatunk elhelyezésére is. Ha szokott helyén nem megoldható az ellátás, panzióban vagy ismerősöknél történő elhelyezés jöhet szóba. Ám napjainkban egyre többen utaznak együtt kedvenceikkel.

Győr+ 2023.06.12.

Fáj a mellkasom

A mellkasi fájdalom sokféle formában jelentkezhet, s nehéz egyből eldönteni azt, hogy vajon mi az eredete. Így akár szívkatéterezésre is sor kerülhet az ép szívkoszorúerekkel.

Hirdetés