Címke: városnézés
Hirdetés
Győr+ 2023.09.18.

Kalandok, élmények Győrben!

A Gyere Győrbe csapata újabb tematikus városnézésekkel várja az érdeklődőket a csodálatos városba, mely ezer titkot, emléket őriz.

Győr+ 2023.08.21.

Hajóval a városban

A Gyere Győrbe városnézések sorozat ezen a héten hajós túrákra invitálja a kirándulókat.

Győr+ 2023.08.14.

Fedezze fel Győr titkait és csodáit!

Ha szereti a tematikus városnéző kirándulásokat, földön vagy vízen, akkor semmiképpen ne hagyja ki a Gyere Győrbe kalandjait. Mutatjuk az e heti programokat.

Győr+ 2023.08.07.

A felfedezés varázsa

Ezen a héten is izgalmas programokat kínál a Gyere Győrbe csapata. Tematikus városnézések keretében fedezhetjük fel a mindig izgalmas, ezerarcú Győrt.

Csollán Tamara 2023.08.02.

Interaktív városnézés már Győrben is

Aki próbált már óvodáskorúakkal várost nézni, az tudja, hogy nem könnyű feladat, ám nem is teljesen lehetetlen. A Plukkido játéktervezőinek új ötlete lehetőséget ad a kisgyerekes családoknak, hogy mesékkel és a fantáziavilág mozgósításával fedezzék fel a környéket, mindössze egy okostelefon és egy kis turpisság segítségével. A képzeletbeli manók ugyanis ott és akkor szólítják meg a gyerekeket, amikor az a családoknak a legkényelmesebb. A kreativitást fejlesztő, játékos fejtörőkkel teli digitális meseösvény már Győrben is elérhető.

Győr+ 2023.07.03.

Vízen a városban

Győr ezer arcát mutatja akkor is, ha a folyókon keresztül szeretnénk megcsodálni. Ehhez segítségünkre siet a Gyere Győrbe fantasztikus csapata és tematikus városnézéseik sorozata. Mutatjuk a heti kínálatot!

Győr+ 2023.06.05.

Varázslatos városnézés Győrben

Júniusban is folytatódik a Gyere Győrbe Tematikus Városnézések és Élményprogramok sorozat. Mutatjuk az e heti kínálatot.

Győr+ 2023.05.03.

Franciák kalandjai Győrben

Egy újabb felfedező sétára invitálja az érdeklődőket a Gyere Győrbe programsorozat, mely ezúttal a franciák kalandjairól árulkodik Győrben.

Győr+ 2023.02.13.

Idegenvezetők világnapja Győrben

1985 óta számos országban megünneplik február utolsó vasárnapján az Idegenvezetők Világnapját, amikor az idegenvezetők betekintést engednek munkájukba és díjmentes programokkal ajándékozzák meg a résztvevőket. Sétálj, ünnepelj, játssz az Idegenvezetők Világnapján Győrben, 2023. február 26-án.

Győr+ 2022.12.05.

Győrbe Gyere

Tematikus városnézések és élményprogramok Győrben.

Hirdetés