Címke: vállalkozások
Hirdetés
Győr+ 2023.05.05.

Vállalkozásfejlesztő irodát nyit a ZalaZONE-on a VOSZ

A Széchenyi István Egyetem a napokban írta alá stratégiai együttműködési megállapodását a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségével (VOSZ) annak érdekében, hogy közösen segítsék a vállalkozások innovációs tevékenységének fejlesztését. Az együttműködés újabb állomásaként bejelentették, hogy az érdekképviseleti szervezet a zalaegerszegi ZalaZONE Parkban nyitja meg Zala vármegyei irodáját.

Szöveg és fotó: Kárpát Zsolt 2023.03.30.

Bővíti szolgáltatásait a VOSZ

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei VOSZ csütörtökön Győrben tartotta fórumát és beszámolóját. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége ebben az évben ünnepli alapításának 35. évfordulóját. A rendezvényen Eppel János elnök felvázolta a következő hónapok legjelentősebb fejlesztéseit.

Sándor Szigeti 2022.10.25.

Izgalmas kirándulás az Alcufernél

Rendhagyó kiránduláson vehettek részt a Tulipános Általános Iskola kisbácsai tagiskolájának negyedikesei. A Zölderő Környezetvédő és Szépítő Egyesület szervezésében az Alcufer Kft. győri telephelyére látogattak el a fiatalok, ahol testközelből tapasztalhatták meg, mit is jelent a körforgásos gazdálkodás.

Kárpát Zsolt 2022.08.31.

170 millióból fejleszt a családi vállalkozás

Több, mint 170 millió forint segítségével fejleszti tevékenységét egy Győrben és Mosonmagyaróváron is telephellyel rendelkező családi vállalkozás. A BNF, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz pályázaton szerepelt sikeresen és nyerte el, komoly uniós forrást.

Kárpát Zsolt 2022.05.05.

Igazi sikersztori a Forrás Projekt

Nyugat-Magyarországon három megyében összesen 958 vállalkozást hoztak létre álláskeresők és pályakezdő fiatalok a Forrás projektnek köszönhetően. A 2020-ban induló program első szakaszában  tapasztalt szakemberek  készítették fel a jelentkezőket, hogy működőképes saját vállalkozást alapítsanak.

Győr+ 2022.03.03.

A VOSZ 22. alkalommal rendezte meg a Vállalkozók Napját

A világjárvány és a Magyarország közelében folyó háború árnyékában az együttműködés fontosságát emelték ki a 22. alkalommal megrendezett Vállalkozók Napja rendezvény felszólalói, Eppel János VOSZ-elnök és Varga Mihály pénzügyminiszter. A rendezvényen hetvenöt vállalkozó vehetett át díjat kiemelkedő munkája elismeréseképpen.

Hirdetés