Címke: útfejlesztés
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.01.19.

Dr. Dézsi: ha közvetlenül kommunikálunk, megoldást találhatunk a problémákra!

Aktuális, Győrt érintő kérdésekből ezúttal sem volt hiány a polgármesteri viziten, csütörtökön ugyanis ismét rádiónk stúdiójába látogatott dr. Dézsi Csaba András. Az úszásoktatással kapcsolatban folytatott tárgyalás mellett a városvezető beszélt a Pannon-Víz helyzetéről, de a műsorban többször kiemelte a közvetlen kommunikáció, a lakossággal történő párbeszéd fontosságát.

hirdetés
Földvári Gabriella 2022.11.10.

Megújult az egyik legforgalmasabb csomópont

Csütörtökön adták át hivatalosan a 81-es számú főút Tatai úti megújult turbókörforgalmát. A stratégiai jelentőségű, nagy forgalmú közlekedési csomópont 930 millió forintos uniós támogatásból és a győri önkormányzat 200 millió forintos önerős hozzájárulásából készülhetett el.

Zombai-Kovács Ákos 2022.08.15.

Kara: Nekem fontos az emberek véleménye

A nagy beruházásokat nem csak meg kell szerezni a térség és a térségben élők számára, de folyamatosan ki is kell kérni az emberek véleményét a fejlesztésekről. Ezt mondta a Győr+ Médiának Kara Ákos, aki hétfő reggel a 83-as számú főút folyamatban lévő bővítésével és új nyomvonalra helyezésével kapcsolatban tartott lakossági fórumot. Az országgyűlési képviselő szerint olyan fejlesztéseket kell megvalósítani, amire a leginkább szüksége van a lakosságnak, és a több mint 90 milliárdból készülő új 83-as pontosan ilyen.

Ficsór Dávid 2022.02.02.

Már a hidak készülnek az új 83-as főúton

A tervezett ütemben épül a 2x2 sávos 83-as főút Győr-Pápa közötti 36 kilométeres szakasza. Kedden a Gyarmat és Csikvánd között található híd gerendáinak beemelését kezdték el a szakemberek.

Szigeti Sándor 2022.02.01.

Nagyszabású útépítési program kezdődött Győrzámolyon

Nagyszabású útfejlesztési program kezdődött Győrzámolyon január végével. Teljes szakaszán, közel négy kilométer hosszan újul meg a települést átszelő 1401-es út, emellett szilárd burkolatot kap a Dergiták útja, a Győri út új szakasza, a Búzavirág és a Mórvető utca, továbbá a Nyírfa liget első szakasza is.

Hirdetés