Címke: utazás
Hirdetés
Szerző és fotó: Győr+ Rádió 2023.07.24.

Praktikus utazási tanácsok

Hogyan válasszunk úti célt, hogyan foglaljunk repülőjegyet és szállást? Kiderül a Győr+ Este legújabb adásából!

Győr+ 2023.07.19.

Májusban már nőtt a vendégéjszakák száma Győrben

Májusban 34 ezer vendég közel 70 ezer vendégéjszakát töltött a Győr-Pannonhalma turisztikai térségben. A külföldi vendégekhez az összes vendégéjszaka 55%-a volt köthető - derül ki a Magyar Turisztikai Ügynökség adataiból.

Szerző és fotó: Molnár Zsuzsa 2023.07.17.

Megnőtt az utazási kedv

A Covid-19 járvány nagyon negatívan érintette a turizmust, sokan még akkor sem mertek utazni, amikor számos ország újra nyitott. A korlátozásoknak vége, újra szabadon kirándulhatunk.

Dr. Sík Sándor állatorvos 2023.07.01.

Utazás és nyaralás kedvenceinkkel

A vakáció tervezésekor gondolnunk kell kedvenc háziállatunk elhelyezésére is. Ha szokott helyén nem megoldható az ellátás, panzióban vagy ismerősöknél történő elhelyezés jöhet szóba. Ám napjainkban egyre többen utaznak együtt kedvenceikkel.

MTI 2023.06.29.

MÁV: fejlesztették a vasúti tájékoztatási rendszert

Újabb fejlesztéssel bővült a MÁV és a MÁV-Start utastájékoztatási rendszere, a mikorindul.hu webcímen is elérhetők a vasútállomások, megállóhelyek közlekedési információi - közölte a vasúttársaság csütörtökön az MTI-vel.

Győr+ 2023.06.28.

Robogj haza vonattal a Győrkőcről!

A MÁV-START és a GYSEV díjmentes hazautazást biztosít Győrből június 30. és július 2. között a Győrkőcfesztiválon részt vevő gyerekeknek, ezáltal a meglévő diákkezdeményhez képest is féláron biztosítva az utazásukat (mindkét irányban azonos járattípust (személyvonat vagy IC) választva).

Győr+ 2023.06.15.

Itt a vakáció! Mi lehet a poggyászban?

Nyaralás előtt adódhat a kérdés, hogy mi lehet az útipoggyászban, mennyi készpénzt, cigarettát, alkoholt, gyógyszert vagy akár gyümölcsöt lehet kivinni és behozni. Milyen engedélyeket kell beszerezni, ha például a házikedvenc sem marad otthon? Sok kellemetlenségtől, felesleges adminisztrációtól vagy pluszköltségtől óvhatja meg magát az utazó, ha ismeri a szabályokat. Íme, a legfontosabbak.

Hirdetés