Hirdetés
Címke: utazás
Hirdetés
mti 2022.01.05.

Anglia enyhít a beutazási szabályokon

Megszűnik péntektől a külföldről Angliába utazók indulás előtti koronavírus-tesztelési kötelezettsége, és az érkezés után sem kell elkülönítésben megvárni az újabb teszt eredményét - jelentette be szerdán Boris Johnson brit miniszterelnök.

Győr+ 2021.12.29.

Év végi ünnepi forgalom a MÁV-Volán-csoport járatainál

Szilveszterkor, újévkor és január 2-án is jóval nagyobb utasforgalom várható, ezért a MÁV és a Volánbusz arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat, és indulás előtt tájékozódjanak a menetrendváltozásról. Érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva a helyet az utazásra.

MTI 2021.12.27.

Eredményes évet zárt a magyar turizmus

Eredményes, a tavalyinál sokkal jobb évet zárt a magyar turizmus - mondta hétfőn közzétett podcastjában a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója.

Győr+ 2021.12.14.

Ide már szabadon utazhatnak a beoltott magyarok

A koronavírus ellen beoltott magyar állampolgárok az oltóanyag típusától függetlenül szabadon, karanténkötelezettség nélkül, egy negatív PCR-teszt bemutatásával utazhatnak a Seychelle-szigetekre.

MTI 2021.11.30.

Foghíjas a téli turisztikai kínálat

Szilveszterre megtelhetnek a magyarok által is kedvelt osztrák, svájci, olasz és francia síparadicsomok külföldi turistákkal, már most sem könnyű az év utolsó napjaira szállást foglalni a népszerű helyekre - közölte Molnár Judit, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) elnöke.

J. Kovács Andrea 2021.11.12.

Doktor Réka beteljesült álma

„Afrékának", azaz dr. Fodor Rékának valóra vált legszebb gyerekkori álma, missziós orvos lett. A minap családjával együtt fiatalokkal beszélgettek a Szent Imre templomban hitről, hivatásról és életük csodáiról. Szívesen adott interjút a Győr Plusznak is.

J. Kovács Andrea 2021.10.17.

Lehet utazni!

Turisztikai rendezvénynek adott otthont a Famulus Hotel, ahol az utazást szervezők, a szállodaláncok és a turisztikai hivatalok képviselői találkozhattak egymással.

J. Kovács Andrea 2021.10.13.

Drágább, de szeretjük

Turisztikai bemutatónak adott otthont a Famulus Hotel, ahol az utazást szervezők, a szállodaláncok és a turisztikai hivatalok képviselői találkozhattak egymással.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat