Címke: ünnepség
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2023.09.26.

Móra: indul a jubileumi ünnepségsorozat

50 évvel ezelőtt nyílt meg Adyvárosban a Móra Ferenc Általános Iskola. A félévszázados jubileumot a tervek szerint az intézmény koncerttel és több gálaműsorral fogja megünnepelni.

Győr+ 2023.09.06.

Nagy ünnepre készül a Kamillus közössége

Nagy ünnepre készül a nádorvárosi Szent Kamillus-templom közössége, vasárnap kettős ünnepet tartanak a Kálvária úti plébánián. Erről a Kamillus plébánosa számolt be a Győr+ Rádió reggeli műsorában.

Kárpát Zsolt 2023.09.02.

Félezer „Rejtős” öregdiáknak ismét becsengettek

Rendhagyó jubileumi programsorozattal ünnepeltek és emlékeztek a „Rejtős” öregdiákok egykori iskolájukra. Idén lenne 90 éves a Rejtő Sándor Textilipari Szakiskola, ahol 8000 tanuló sajátította el a szakmát. A nagy találkozó ismét összehozta a kiváló almamáter diákjait és tanárait a Molnár Vid Bertalan Közösségi Központban.

Németh Boglárka 2023.08.20.

Augusztus 20: megkoszorúzták Szent István szobrát

A hagyományokhoz híven, megható ünnepséggel kezdődött városunkban az augusztus 20-a. A Bécsi kapu térnél lévő Szent István király szobornál gyűltek össze az önkormányzat, a politikai pártok, a rendvédelmi szervek, a kormányhivatal, az egyetem és a lovagrendek képviselői.

MTI 2023.08.19.

Szent István irányt, célt és hitet is adott

Szent Istvánt nem pusztán államalapítónak, hanem nemzetegyesítőnek is nevezzük, ugyanis túl azon, hogy igazgatási értelemben állammá szervezte az országot, irányt, célt és hitet is adott - jelentette ki Vitályos Eszter szombaton Budapesten.

P. Csapucha Adrienn 2023.06.21.

Három évtized a négy karika égisze alatt

Különleges, inspiratív helyszínen, a budapesti Millenárison ünnepelte 30 éves jubileumát az Audi Hungaria. A világ legnagyobb motorgyára közel 12 ezer munkatársával, mintegy 1,6 millió motort és 170 ezer autót gyárt évente, a fenntarthatóság jegyében. A szerdai ünnepségen a vezetőség mellett Szijjártó Péter méltatta a cég magyar gazdaságban betöltött szerepét, és kiemelte: hazánk készen áll arra, hogy még sokszor 30 évig folytatódhasson az együttműködés.

Bajzát Zsuzsi 2023.06.13.

Kerek évfordulót ünnepel a Gézengúz Alapítvány Győri Intézete

30 évvel ezelőtt Lengyel Mónika, akkor gyógytornászként álmodott egy nagyot. Egy konferencián ismerkedett meg a Gézengúz módszerrel, és rögtön azt érezte, ő ilyen komplex módon szeretne dolgozni a gyerekek egészségéért. Az elmúlt évtizedekben jócskán adódtak nehézségek, de ennek ellenére a munka sosem állt meg.

Hirdetés