Címke: ünnepség
Hirdetés
Földvári Gabriella 2022.09.30.

Ünnepség az Idősek világnapján

Az Idősek világnapja alkalmából rendezett ünnepségen dr. Dézsi Csaba András polgármester köszöntette a szépkorúakat, elismeréseket adott át, majd Soltész Rezső koncertjén nosztalgiázhattak a nyugdíjasok pénteken a városháza dísztermében.

Győr+ 2022.09.12.

Névadó ünnepség: a jövő kihívásaira fókuszál az egyetem óvári kara

A névadás szimbolikus aktusa a Széchenyi István Egyetemen hat éve új otthonra talált mosonmagyaróvári kar tudományos, képzési és infrastrukturális megújulását jelzi – hangzott el a péntek esti névadó ünnepségen. A kar a jövőben a fenntarthatóságra, az agrárdigitalizációra, a vidékfejlesztésre, a korszerű élelmiszer-technológiákra sokkal nagyobb hangsúlyt fektetve szolgálja a hallgatókat és a térséget.

Ficsór Dávid 2022.09.03.

Családias hangulat az újvárosi Nyárbúcsúztatón

Szombaton délután rendezték a hagyományos Nyárbúcsúztatót az Újvárosi Művelődési Ház udvarán. A szervezők ezúttal is rendkívül színes programkínálattal várták a városrészben élőket.

MTI/Győr+ 2022.05.14.

Beiktatták Novák Katalint, Magyarország államfőjét

Minősített felelősségének nevezte Novák Katalin köztársasági elnök szombaton, hogy elnökként megmutassa, mit jelent számára szülőföldje, Magyarország, a honfitársai, a magyarok, és mit gondol "közös életünkről és világban betöltött helyünkről".

Csapucha Adrienn 2022.03.07.

Március idusa

Megemlékező műsor és koszorúzási ünnepség az Újvárosi Művelődési Ház szervezésében.

Németh Boglárka 2022.02.11.

Diplomaátadó a Széchenyin

Átadták a diplomákat az Apáczai Csere János és az Egészség-és Sporttudományi Karon. A diplomaátadó ünnepség 14 órakor kezdődött a Zsinagógában.

Hirdetés