Címke: ünnepek
Hirdetés
Győr+ 2023.03.11.

Ünnepi hulladékszállítás, hulladékudvarok

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás március 15-én változás nélkül történik.

Győr+ 2022.12.27.

MÁV és Volán: érdemes időben megvenni a jegyeket

Karácsony után az év végén, szilveszterkor és újévkor az átlagosnál jóval nagyobb utasforgalom várható, ezért a MÁV és a Volánbusz arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat.

P. Csapucha Adrienn 2022.12.18.

Puskás-Dallos Bogi: Karácsonykor is környezettudatosan!

Kihívásokkal teli évet tudhat maga mögött a győri tehetség, Puskás-Dallos Bogi. Nemrégiben megjelent ugyanis legújabb nagylemeze, és fellépésekből is akadt bőven, ahogy férje, Puskás Peti sem unatkozott 2022-ben. A karácsony azonban az ő életükben is a lecsendesedés időszaka, meghitten, családjuk körében töltik az ünnepeket, majd tervekkel felvértezve vágnak bele a következő esztendőbe. Karácsonyról, a környezettudatos szemléletről, álmokról kérdeztük az énekesnőt.

Havassy Anna Katalin 2022.12.17.

Karácsonykor sem marad senki ellátatlanul

A hideg idő beköszönte mindenkit egyfajta aggodalommal tölt el. A hajléktalanoknak fizikálisan a tél a legnehezebb időszak, lelkileg pedig az advent és a karácsony. Győrben a Hajléktalanokat Segítő Szolgálat mindent megtesz, hogy könnyebbé tegye a rászorulóknak ezt az időszakot. Nemes Gábor intézményvezetőt kérdeztük a részletekről.

Forrás és fotók: Győr-Szol Zrt. 2022.12.08.

Karácsonyfa-árusítás a piactereken

A karácsonyi ünnepek közeledtével egyre inkább aktuális feladat a karácsonyfa beszerzése is. A Győr-Szol Zrt. piacterein december 10-én kezdődik a fenyőárusítás. Az értékesíteni szándékozók nagyrészt Zala, Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyéből érkeznek.

Csollán Tamara 2022.12.02.

Ajándék a konyhából

Karácsonyhoz közeledve, ismét előtérbe kerül az ajándékozás kérdése. Van aki gyorsan eldönti mivel lepi meg szeretteit, mások hetekig töprengenek rajta. A rengeteg lehetőség között érdemes számba venni a saját magunk készítette finomságokat.

Győr+ 2022.04.30.

Május 1-jén sem marad el az ETO Piac

A bár piac és vásárhelyszínek többsége május 1-jén zárva tart, az ETO Piac a megszokott helyen és időben várja ezen a napon is az érdeklődőket.

Hirdetés