Címke: Ukrajna
Hirdetés
MTI 2023.09.16.

Gulyás Gergely: gyökeres változások lesznek a pedagógusbérekben

A Miniszterelnökséget vezető miniszter bízik abban, hogy a következő másfél-két évben gyökeres változások lesznek a pedagógusbérekben, Gulyás Gergely erről a Mathias Corvinus Collegium (MCC) szekszárdi tanévindító és épületbemutató ünnepségén beszélt pénteken.

Győr+ 2023.07.24.

Dróntámadás érte Moszkvát

Orosz és ukrán oldalon is támadásokat hajtottak végre hétfő hajnalra virradóan a harcoló felek.

Havassy Kata 2023.07.22.

A háború meteorütközésként térítette el pályájáról a gazdaságot, de a nehezén túl vagyunk

Három év alatt "két meteorral is összeütköztünk": először 2020-ban a Coviddal, amelyet valahogy kivédett az ország és gyorsan visszatért a saját maga számára kijelölt útra, de 2022-ben jött a háború, amely letérítette a pályájáról - jelentette ki Orbán Viktor szombaton Tusnádfürdőn, a 32. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor zárónapján tartott előadásában.

MTI 2023.07.11.

Ukrajna és svéd csatlakozás: összeül a NATO

A vilniusi NATO-csúcs legfontosabb témái az ukrajnai háború és Svédország NATO-csatlakozása lesznek - közölte a külgazdasági és külügyminiszter kedden a közösségi oldalán. Orbán Viktor is elindult már a csúcstalálkozóra.

P. Csapucha Adrienn 2023.06.09.

Balettélmény segített feledtetni a fájdalmat

Újabb nagyszerű akcióban bizonyította jóságát a győri Patrónus Lions Club. Az egyesület az Ukrajna Help Program keretében ukrán családoknak ajándékozott balettélményt. A kezdeményezés részesei a Győri Balett népszerű gyermekelőadását, a Max és Móricot tekinthették meg péntek délután. A darab, ha csak egy kis ideig is, de segített feledtetni mindazt a fájdalmat, amit az orosz-ukrán konfliktus miatt elszenvedtek a háború elől menekülő családok.

MTI 2023.04.29.

Hidvéghi Balázs: Magyarország minden valódi menekültön segít

Magyarország minden valódi menekültön segít - jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője a Premier Christian Radio brit keresztény rádióadónak Ferenc pápa magyarországi látogatásával kapcsolatban szombaton.

Hirdetés