Hirdetés
Címke: újváros
Hirdetés
Győr+ 2021.11.19.

Szent Erzsébet ünnepe Újvárosban

Szent Erzsébetre, a legismertebb magyar szentre emlékeztek az újvárosiak pénteken délelőtt. Már hagyomány, hogy Erzsébet napján az újvárosi templomnál lévő szobornál tartanak ünnepséget a városrészben élők. Az eseményen Szeles Szabolcs, Győr alpolgármestere és Dr. Fekete Dávid önkormányzati képviselő arról beszéltek, hogy Árpád-házi Szent Erzsébet segítette az elesetteket, életútjából pedig erőt meríthetünk.

Győr+ 2021.11.16.

Adventi pillanatok Újváros templomaiban

Igazi zenei és kulturális különlegességeket ígér az idei Öt Templom Advent is, amely november 26. és december 26. között várja a látogatókat Újváros templomaiban. A program évről évre nagyobb népszerűségnek örvend.

Zombai-Kovács Ákos 2021.10.14.

Szeméthalomból városrendész lakások

Hosszú évekig a szemét volt az úr az újvárosi Iszkápa közben, ennek azonban egy ideje már vége. Az önkormányzat kitakaríttatta a területet, ahol patkányirtást is végeztek, majd a város megszerezte az egész terület tulajdonjogát és városrendészeti lakásokat telepítettek. Dr. Dézsi Csaba András polgármester ötlete alapján, az országgyűlési képviselők és a terület önkormányzati képviselőjének összefogásával, rövidesen két városrendész be is költözhet a csütörtökön érkezett mobilházakba.

Ficsór Dávid 2021.09.23.

„Érik a szőlő, hajlik a vessző”

Az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény egy TOP program keretében konzorciumi partnerként pályázatot nyert „Győr-Újváros szociális városrehabilitációhoz kapcsolódó társadalmi együttműködést erősítő komplex program” címmel. Ennek keretében rendezett szüreti játékokat a napokban, melyen a városrészben élő idősek és gyerekek vettek részt.

HAK 2021.09.17.

Újváros biztonságáért is közösen dolgoztak

Ismét közös razziára került sor a Győri Rendőrkapitányság és a Városrendészet együttműködésében, s amellett, hogy a rendőrök a város több pontján is közlekedésrendészeti ellenőrzéseket végeztek, Újvárost a rendészekkel közösen ellenőrizték.

Németh Boglárka 2021.08.23.

„Mini Vizit” Újvárosban

Dr. Dézsi Csaba András polgármester, Szeles Szabolcs alpolgármester és Dr. Fekete Dávid, önkormányzati képviselők vették szemügyre a problémákat és közösen megoldást, valamint tervekeket kerestek mivel a Kossuth utcában több épület is romos állapotban van.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat