Címke: újváros
Hirdetés
Ficsór Dávid 2022.09.15.

Újabb egészség-piac volt Újvárosban

Ismét egészség-piacot rendeztek Újvárosban. A helyszín azonban ezúttal az Újvárosi Családsegítő Központ volt, hiszen kifejezetten a hátrányos helyzetű embereket célozták meg a rendezők.

Ficsór Dávid 2022.09.03.

Családias hangulat az újvárosi Nyárbúcsúztatón

Szombaton délután rendezték a hagyományos Nyárbúcsúztatót az Újvárosi Művelődési Ház udvarán. A szervezők ezúttal is rendkívül színes programkínálattal várták a városrészben élőket.

Győr+ 2022.08.24.

A csónakház a Radón

Győr ikonikus és megkerülhetetlen része a Radó-sziget. A város fontos találkozási pontja hamarosan új köntösben születhet újjá, legendás épülete, a Spartacus-csónakházat ugyanis felújítják. Az Újradó-fesztivál keretében múltidézésre és nyereményjátékra hívjuk olvasóinkat.

Győr+ 2022.05.26.

Helytörténeti séták a városban

A győri értékekekért, örökségekért hirdettek közösségi projektet a városban, melynek eredménye 2 állandó, várostörténeti túraútvonal lett.

Németh Boglárka 2022.05.07.

Egészség-Piac Újvárosban

Ezen a szombaton nagy volt a sürgés-forgás az Újvárosi Művelődési Házban és udvarán. A WHO Egészséges Városok program keretében tartottak ugyanis Egészség-Piacot. A vásár alkalmával bárki részt vehetett különböző szűrővizsgálatokon, melyekre egyébként akár hónapokat is várni kellene

Földvári Gabriella 2022.04.05.

Húsvét az Újvárosi Művelődési Házban

Húsvéti programokkal várja az Újvárosi Lokálpatrióta Egyesület az érdeklődőket április 9-én, 10-től 14 óráig az Újvárosi Művelődési Házban (Liget u. 55.).

Zombai-Kovács Ákos 2022.03.29.

Jelzőlámpás lesz a “veszélyes” újvárosi kereszteződés

A nagy forgalom és a balesetveszély miatt jelzőlámpás lesz egy újvárosi csomópont, erről Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő és Szeles Szabolcs alpolgármester, a terület önkormányzati képviselője számoltak be. A Szalay Imre – Liget és Nyár utca kereszteződést, 2017-ben az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivállal kapcsolatosan alakították ki, már akkor megtervezték a jelzőlámpás csomópontot, így bizonyos „alépítmények” elő vannak készítve a fejlesztéshez. A munka már zajlik és a tervek szerint még két hétig tart, addig időszakos lezárásra kell számítani.

Kárpát Zsolt 2022.03.26.

Érdemes gyűjteni a kupakokat

Megtelt a Győr-Szigetben található „kupakgyűjtő szív”. A műanyag kupakok értékesítéséből befolyt összeget egy olyan győri alapítvány kapja meg, amely tanulási nehézségekkel küzdő gyerekeket segít.

Győr+ 2021.12.08.

Adventi illatok Újvárosban

Szabadtéri ünnepváró programot rendeztek ma, 17 órakor az újvárosi Kossuth-szobor előtt.

Hirdetés