Címke: újváros
Hirdetés
HAK 2023.12.07.

Adventi illatok Újvárosban

Az Újvárosi Művelődési Ház szervezésében csütörtök késő délután az Adventi illatok elnevezésű programra hívtak és vártak minden érdeklődőt, ahol Szeles Szabolcs és dr. Fekete Dávid önkormányzati képviselők is részt vettek.

Győr+ 2023.11.28.

Adventi illatok Győr-Újvárosban

December 7-én (csütörtökön) 17 órától szeretetvendégséggel és zenés műsorral várják az érdeklődőket az újvárosi Kossuth-szobor előtti téren.

Győr+ 2023.11.02.

Fogadóórát tart Szeles Szabolcs

A lakosság a Pinnyédi Művelődési Házban találkozhat az önkormányzati képviselővel, illetve alpolgármesterrel.

Földvári Gabriella 2023.10.28.

Épül, szépül a belváros, Újváros és Révfalu

Fekete Dávid 2010 óta a 2. számú választókörzet önkormányzati képviselője, 2012–2020 között alpolgármester, jelenleg a Mathias Corvinus Collegium képzési központjának képviselet-vezetője, a Széchenyi István Egyetem docense. A három városrészt is érintő – a belvárost, Újváros és Révfalut – megvalósult fejlesztésekről számolt be a képviselő.

J. Kovács Andrea 2023.10.25.

A győri mártírokra emlékeztek az újvárosi temetőben

Az 1956-ban Győrben elesett és Újvárosban eltemetett mártírokra emlékeztek ma délelőtt a városrész temetőjében, Máté Mária és Szabó Béla sírjánál. Hatvanhét éve a győri börtön előtt ezen a napon végeztek a gyilkos lövések a két fiatallal és harmadik társukkal, Halász Ödönnel.

Zombai-Kovács Ákos 2023.09.30.

Sportnappal építették tovább Újváros közösségét

Már 5. alkalommal rendeztek Ifjúsági Sportnapot Újvárosban, amire a környékbeli iskolák fiataljait invitálták meg a szervezők. Az Újvárosi Lokálpatrióták Egyesülete mini labdarúgó bajnokságot szervezett, melynek keretében a csapatok körmérkőzéseket játszottak a Bercsényi ligeti műfüves pályákon.

Ficsór Dávid 2023.09.16.

Fantasztikus újvárosi családi nap

Újváros egyik ikonikus programját is szombaton rendezték: a családi nap – melyet minden évben a kultúrák találkozása jegyében tartanak a Bercsényi ligetben – idén is nagyot szólt.

Kárpát Zsolt 2023.09.03.

Újvárosban is elbúcsúztatták a nyarat

Nyárbúcsúztatót rendeztek az Újvárosi Művelődési Ház udvarán szombaton délután. A zenei fellépőkkel, kiállításokkal és gyerekprogramokkal fűzerezett eseményen átadták az „Újváros Szolgálatáért díjat”.

Havassy Anna Katalin 2023.08.04.

Lakossági fórumot tartottak az Olimpiai Sportparkban

A győri önkormányzat, Nagyné dr. László Edit jegyző és Szeles Szabolcs alpolgármester, önkormányzati képviselő lakossági fórumot szervezett az Olimpiai Sportparkba a „Közbiztonsági, viselkedési és közrendi kérdések a Köztelek utca, valamint a Szalay utca és környékén” címmel, amelyre augusztus 3-án délután került sor.

Hirdetés