Címke: ügyfélszolgálat
Hirdetés
Földvári Gabriella 2023.09.15.

Ügyfélszolgálati irodát nyitott a Győr-Szol az ETO Parkban

Barátságos, családbarát környezetben fogadja a győrieket péntektől a Győr-Szol az új ügyfélszolgálati irodájában, az ETO Park első emeletén, a „szolgáltató negyedben”. Itt minden olyan ügyet elintézhetünk, amelyet a cég másik két ügyfélszolgálati központjában is.

Győr+ 2022.06.17.

Meghosszabbított nyitvatartás a kukakiadásban

Az ügyfelek igényeit figyelembe véve június 15. és szeptember 15. között négy órával meghosszabbította a megsérült hulladékgyűjtő edények cseréjét, pótlását és az új lakásba, házba költözők edényeinek kiadását a Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Győr+ 2022.03.23.

NAV: változik az ügyfélfogadás

A március 15-i nemzeti ünnephez kapcsolódó munkanap-áthelyezés miatt változik a NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatósága ügyfélszolgálatainak nyitvatartása.

Zombai-Kovács Ákos 2022.02.14.

Pannon-Víz: új, ügyfélbarát irodát nyitottak

Új, ügyfélbarát lakossági irodát nyitott a Pannon-Víz az ETO Parkban, a fejlesztést hétfő reggel adta át hivatalosan a város polgármestere és a Pannon-Víz elnök-vezérigazgatója.

Győr+ 2022.02.06.

Új helyszínen a Pannon-Víz Zrt. ügyfélszolgálata

A társaság központi ügyfélszolgálata új helyszínen, az ETO Parkban nyitja meg új ügyfélszolgálati irodáját annak érdekében, hogy  felhasználóik kellemesebb, komfortosabb környezetben intézhessék ügyeiket.

Hirdetés