Hirdetés
Címke: tűzoltó
Hirdetés
Győr+ 2022.06.17.

Ismét győriek a megye legjobbjai

A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság június 15-16-án rendezte meg a hagyományoknak megfelelően a hivatásos tűzoltók felmenő rendszerű sportversenyét.

Győr+ 2022.06.08.

Elmarad a tűzoltóverseny megyei fordulója

A Széchenyi István Egyetem sportpályájára június 9-én 10 órától tervezett XIV. Gróf Széchenyi Ödön Országos Tűzoltósport Verseny megyei fordulója az esős időjárás miatt elmarad.

Győr+ 2022.05.27.

Május 29-én megnyílnak a tűzoltólaktanyák

Minden gyermek szeretne tűzoltó lenni, a katasztrófavédelem pedig gyermeknapon lehetőséget is biztosít erre. Május utolsó vasárnapja a katasztrófavédelemnél ismét a kicsikről szól, megnyílnak előttük a tűzoltóságok kapui.

Győr+ 2022.05.12.

Megyei versenyen remekeltek a győri lánglovagok

A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága tizenharmadik alkalommal hirdette meg az országos tűzoltó szakmai vetélkedő sorozatot. A felmenő rendszerű verseny megyei fordulóját a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság május 11-én, Kapuváron tartotta meg.

Győr+ 2022.04.04.

Visszavonták a tűzgyújtási tilalmat, de mit jelent ez pontosan?

A hosszú szárazságot követő eső hatására Bács-Kiskun, Békés és Csongrád-Csanád megye kivételével megszűnt a tűzgyújtási tilalom. Ez nem azt jelenti, hogy kontrollálatlanul lehet égetni, hanem azt, hogy mostantól nem tilos az erdőkben, facsoportokban, fasorokban és ezek kétszáz méteres körzetében tüzet rakni a kijelölt tűzrakóhelyeken.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat